☑ Pravila foruma i savjeti

Debili

Zmaj
Član

Re: Debili

Post Postao/la Zmaj » 30 dec 2018 18:23

slika

PRAVDA ZA GENOCIDASA!
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 30 dec 2018 18:48

Kad ce bit protest pravda za bosanski jezik, pravda za povratnike, pravda za generale ARBiH? Kad ce ta fina gradska raja u Tuzli, u Sarajevu, u Mostaru doc do tobe i shvatit da nema suzivota sa divljacima?
Aferim ! :zastava:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 31 dec 2018 02:22

Upravo to. Tak usrani Davor je stvorio taj nakaradni sistem.

Kafa ce protesti da se kazni ubica Melihe Duric. Murata Badica?
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 31 dec 2018 05:42

Naravno da nece ali opet je dobro.Banja Luka nece ove godine dobiti novogodisnji koncert.Policija Dodikova je nesposobna i to drasticno.Par lovackih udruzenja Cazinske Krajine bi moglo da izadju s njim,Vucic im je slao specijalce inace koliko su jadni.Ovako nemaju sansu da zauzmu Brcko s ovakvim ratnicima.A to moraju da urade ako zele ponovo koridor.No,dobro je jer je to grad,semafor,pozoriste,kultura,grad.Da je to protest u nekom selu tipa Bratunac ja se ne bi ni obazirao ili Vlasenici.Ovako ce sve manje biti intelektualne mase jer sva intelektualna masa zivi po gradovima tzv cetniteta a ovi nemiri ce dobro da dodju,.Neki ce dobiti iseljavanje ka Eu,neki idu ka Beogradu uglavnom nek nastave do svih 300 svetaca im crkve i posebno njihove nove godine
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

momak
Član

Post Postao/la momak » 01 jan 2019 13:05

Zmaj je napisao/la:slika

PRAVDA ZA GENOCIDASA!
Hmm?!
Postoji li taj Hasan? Ili je to neki vlah podpisan pod Hasan!
Ja pod te fore nepadam na prvu.Trebam malo jaci dokaz.To gore nije nista!!

Da je Davor vlah,koji se borio protiv Bosne i nas Bosnjaka? To jest 100%.
Da li Davor danas prijeti Bosnjacima? Mozda.
Ali siguno nije ni miligramska prijetna po nama,suprot ovih protiv kojih on protestuje!!!
Zasto mi nebi podrzali srbskog "Fikreta Davora Abdica"?
Treba maxsimalno mu dati podrsku u svim smislima.Od fizicke,medijske,moralne,...podrske! :beret:
Jebiga.Neg se malo biju na "njihovom" terenu,dok mi gledamo preko TV i uplacivamo oklade.
ON JE MANJE ZLO,OD OVIH DRUGIH.
Za gore navedenog Hasana,sam siguran da nije bio blizu BL,a kamoli pio kahvu sa njim!!!! :evilxb:

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 01 jan 2019 18:39

momak je napisao/la:Zasto mi nebi podrzali srbskog "Fikreta Davora Abdica"?
Treba maxsimalno mu dati podrsku u svim smislima.Od fizicke,medijske,moralne,...podrske! :beret:
Jebiga.Neg se malo biju na "njihovom" terenu,dok mi gledamo preko TV i uplacivamo oklade.
ON JE MANJE ZLO,OD OVIH DRUGIH.
U pravnom i moralnom smislu on je genocidni cetnik izdajnik Republike Bosne i Hercegovine i kao takav jedino moze imati podrsku one rulje medju bosnjacima koja je do 2006. godine isto tako i Dodika smatrala mogucim saveznikom. Sto ne znaci da Agencija za istrazivanje i dokumentaciju (Mehmedagic, Dzaferovic, Muslimovic) nece pokusati izazvati srboubilacki rat izmedju Dodikovog rezima i SDS-cetnika kroz likvidaciju ovog majmuna pa onda i samog Dodika.

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 02 jan 2019 03:40

Ako gledamo realno onda mozemo zakljuciti da nema nikakve razlike izmedu ovog majmuna kako ga nazva Abidaga I bivola iz Laktasa. Jedno te isto.
Sada, nama je u interesu da se komesaju izmedu sebe. Cak sta vise mi se ne moramo ni mjesati jer su sukobi dio njihove naravi. Oni jednostavno ne znaju zivjetu u miru.

Ovi nasi sto izlaze na proteste u SA, MO, ili TZ ili sto pisu na netu su naivci prve vrste. Neki dan sam pricao sa jednon osobom I zapanjujuci je nivo naivnosti. Kao David se bori protiv Sistema, borac za pravdu bla bla truc truc. Haha Pricati sa takvim osoba je gubljenje vremena.

Inace, ocekivao sam da ce ovaj uzeti kalas I zarafalati po Lukacu, Dodiku ili bar po nekoj zgradi. Izvrsiti neku slicnu samoubilicaku akciju. Bar mi se tako cinilo kada sam ga slusao u par navrata. Bas je izgledao da je skikno 1/1. Ali izgleda da nema snage zato I da ce I dalje nastaviti da trola I smara.

Mehmed beg Catic
Član

Post Postao/la Mehmed beg Catic » 02 jan 2019 04:32

Drina je napisao/la:Ako gledamo realno onda mozemo zakljuciti da nema nikakve razlike izmedu ovog majmuna kako ga nazva Abidaga I bivola iz Laktasa. Jedno te isto.
Sada, nama je u interesu da se komesaju izmedu sebe. Cak sta vise mi se ne moramo ni mjesati jer su sukobi dio njihove naravi. Oni jednostavno ne znaju zivjetu u miru.

Ovi nasi sto izlaze na proteste u SA, MO, ili TZ ili sto pisu na netu su naivci prve vrste. Neki dan sam pricao sa jednon osobom I zapanjujuci je nivo naivnosti. Kao David se bori protiv Sistema, borac za pravdu bla bla truc truc. Haha Pricati sa takvim osoba je gubljenje vremena.

Inace, ocekivao sam da ce ovaj uzeti kalas I zarafalati po Lukacu, Dodiku ili bar po nekoj zgradi. Izvrsiti neku slicnu samoubilicaku akciju. Bar mi se tako cinilo kada sam ga slusao u par navrata. Bas je izgledao da je skikno 1/1. Ali izgleda da nema snage zato I da ce I dalje nastaviti da trola I smara.
Ne kosta nas nista da mu dajemo podrsku , sto se vise koskaju i izmedju sebe to je bolje za nas, pa makar dobili po bubregu i jedni drugi za uhar je.
Tražim od vas kad se rasformira ova brigada, kad vi svi borci budete na svojim radnim mjestima, da se isto ovako družite, poštujete i uvažavate. Samo tako ćemo biti skupa svi zajedno! JER JE I POSLIJE RATA RAT!” Brigadni general Izet Nanić

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 02 jan 2019 06:34

Sta ceka ovaj Davor? Uzmi kalash i rijesavaj svoju tugu.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 02 jan 2019 06:58

Zmaj je napisao/la:Sta ceka ovaj Davor? Uzmi kalash i rijesavaj svoju tugu.
Nema od toga ništa. Nemaju ljudi (generalno) petlju za takve stvari. Ljudi ganjaju pravdu koje nema ili pravda dolazi na kašičicu. Bit će protesti, nastavit će se sve ovo ali ništa konkretno se neće desiti. Tresla se gora, rodio se miš, kao i inače što bude.

momak
Član

Post Postao/la momak » 02 jan 2019 07:57

Pa zato mu ja i dajem podrsku.Jbg,jest da je slagana,i zato neka mi moji dragi forumasi ne misle da sam NAIVAN!!! I za one koje pisu da su naivni preko raznih foruma! Zar nije svakodnevni medijski rat?Treba tom liku dati stovise podrske.
Ja bi njemu poslao suport pun kamion oruzja,municije,hrane i novaca...Kao sto su oni slali govnima u Kladusu,pa se fino odaljili na sigurnu lokaciju i fino posmatrali.A kad bi doslo do njihovog sukoba,onda se mijenja i politika.Mozda bi doslo i do situacije,gdje bi morala posredovati F policija ili vojska!Mozda EU ustvari visoki predstavnik. :what:

Stoduze to traje,bolje za nas.
Cim Vucic i Srbijanska politika nije za Davora,znaci on je u ovom momentu moj saveznik.Ili ruka mojih interesa.

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 02 jan 2019 12:02

momak je napisao/la:
Pa zato mu ja i dajem podrsku.Jbg,jest da je slagana,i zato neka mi moji dragi forumasi ne misle da sam NAIVAN!!! I za one koje pisu da su naivni preko raznih foruma! Zar nije svakodnevni medijski rat?Treba tom liku dati stovise podrske.
Ja bi njemu poslao suport pun kamion oruzja,municije,hrane i novaca...Kao sto su oni slali govnima u Kladusu,pa se fino odaljili na sigurnu lokaciju i fino posmatrali.A kad bi doslo do njihovog sukoba,onda se mijenja i politika.Mozda bi doslo i do situacije,gdje bi morala posredovati F policija ili vojska!Mozda EU ustvari visoki predstavnik. :what:

Stoduze to traje,bolje za nas.
Cim Vucic i Srbijanska politika nije za Davora,znaci on je u ovom momentu moj saveznik.Ili ruka mojih interesa.

To je dobro razmisljanje.
No imas masu nasih koji vjeruju da ce ovaj slucaj pomoci da srbi otvore oci i bace se u zagrljaj komsijama i da svi krenu zajedno u neki tralaland

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 jan 2019 12:49

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 07 jan 2019 13:56

Inače forumaš na kamenko-kremenko forumu. :goofy:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 jan 2019 14:04

Pobogu
Opstina bez bolnice,semafora,bez banke,bez poste.Sa 200 stanovnika i kusur.Opstina bez ijedne vaznije magistrale,raskrsnice,bez haman bilo cega.E bas ce Komsic da se penje tamo.Ako mu se zazeli planina moze na Vlasic

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 jan 2019 14:22

Inače forumaš na kamenko-kremenko forumu.
Bistar lik ko casa mutne vode.Pa on je sem tog i ''povjesnicar'' jebote.Zna historiju Pougarja i rece lijepo.Pougarci su se znali odbraniti od Turske najezde za vrijeme Otomana i sacuvali su vjekovnu grudu?Kakav bistar smijesan vlah

Realnost je da je Stjepan Dobrata inace vitez Jajackog starog grada predao Turcima utvrdu.I Turci su ga nagradili dajuci mu tapiju(Zemlju) odakle je znaci tzv Pougarje.Meni je najsmesnije kad mi nekakav polupismeni kreten pocne da prica o ''povijesti''.A opstina mu je jaka inace.Mozda bi bilo super kad bi nabili 1 semafor.Pa da se moze covjek pohvaliti s uspjehom 19 stoljeca,pardon 20,Pardon 21.Cuj mozda do 22 stoljeca i tamo bude semafor.Ko to zna.Uz ovakve ''bistre'' ljude.Ne trebaju ti drugi

not my president.Legendarna majica,kakva pamet,kakvi bakraci

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 jan 2019 15:08

slika

Meni treba xxxl majica :D

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 07 jan 2019 16:56

Evo i genocidas Davor se vratio iz mrtvih. Ponovo nesto prijeti "da ce ici do kraja". :pop:

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 09 jan 2019 13:44

slika

Nova ministrica obrazovanja, nauke i sporta Kantona Sarajevo Zineta Bogunić preuzela je ovu poziciju prije desetak dana, a već su je dočekale pune ruke posla. U razgovoru za Klix.ba govori kako se ništa ne može riješiti preko noći, a sve korake u budućnosti želi rješavati po zakonu, institucionalno i etički.

Kao jedan od "vrućih krompira" koji su je dočekali na stolu Bogunić ističe instrukciju bivšeg ministra Elvira Kazazovića o imenovanju maternjeg jezika u školama u KS. Kako nam je kazala, sudbina ove instrukcije još je neizvjesna, a njena namjera je da sve riješi dugoročno kroz konsultacije s pravnom i lingvističkom strukom.

"Djeca uče sve tri norme u svakom odjeljenju, jer mi imamo jedan jezik, samo tri različita standarda, citiram profesora Halilovića. Kada radite bilo koju metodsku jedinku, vi ćete djeci uvijek govoriti šta je to što je zajedničko, jer jezik je sredstvo povezivanja, a ne sredstvo razdvajanja. Onda ćete im govoriti o nijansama različitog standarda, hrvatskog, bosanskog i srpskog jezika. Kako god se opredijele, djeca će u praksi učiti od profesora koji su završili fakultet, koji znaju svoj posao i koji su dužni da poznaju norme sva tri jezika. Dakle, u svakoj učionici bi trebala postojati gramatika sva tri jezika, pravopis sva tri jezika i da naši nastavnici to znaju. Mi radimo književnike iz sva tri naroda. Svi oni su pisali na različitim jezicima. Na taj način opet imamo priču o sva tri jezika, a pored toga imamo i strane pisce te nekad koristimo ovaj, a nekad onaj prijevod, zavisno od ponude na tržištu. U praksi je takvo stanje i mislim da od toga ne bismo trebali praviti neki problem", smatra Bogunić.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministr ... /190109096

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 09 jan 2019 15:06

Ne zna se ko ima debilniju facu.Onaj seljak iz sume ili ova ministrica

Odgovorite