Portal
Re: Portal
Ja drzim twitter stranicu.Misljen Instagram
Prijavio sam ga twitteru i trajno banirao.Takve ljude najbolje je neobracati paznju na njih.Sto se tice tog cetnika iz Andrijevice koji kaze da je svak visi od mene pa ja ne bih rekao da jeste jer nisu ni u Splitu bili vise a obisao sam neke krajeve gdje imas visokih muskaraca.Ono bas.Ali nije ni vazno
Cetnik i terorista je aktivan pisac na forumu Herceg Bosne.Administrator tog portala je zesci kreten jer ne samo da pise na tom forumu nego je pisao i na tri aktivna foruma jedan je pukao.A tamo je imao preko 50 000 poruka.Jos uvijek pise na dva foruma ustashka.Dijaspora Hercegovacka iz Zagreba
Pola tih foruma su obicni dotepenci iz Skutorlanda i cetalji,iako mnogi cetnici su kulturniji od ovog.Oni bi mene radije zaklali ali ovaj je morao da prica i pjeva o tome.Sta se moze
To je onaj isti sto je spominjao mog oca.Bolestan lik.
Prijavio sam ga twitteru i trajno banirao.Takve ljude najbolje je neobracati paznju na njih.Sto se tice tog cetnika iz Andrijevice koji kaze da je svak visi od mene pa ja ne bih rekao da jeste jer nisu ni u Splitu bili vise a obisao sam neke krajeve gdje imas visokih muskaraca.Ono bas.Ali nije ni vazno
Cetnik i terorista je aktivan pisac na forumu Herceg Bosne.Administrator tog portala je zesci kreten jer ne samo da pise na tom forumu nego je pisao i na tri aktivna foruma jedan je pukao.A tamo je imao preko 50 000 poruka.Jos uvijek pise na dva foruma ustashka.Dijaspora Hercegovacka iz Zagreba
Pola tih foruma su obicni dotepenci iz Skutorlanda i cetalji,iako mnogi cetnici su kulturniji od ovog.Oni bi mene radije zaklali ali ovaj je morao da prica i pjeva o tome.Sta se moze
To je onaj isti sto je spominjao mog oca.Bolestan lik.
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Mozda je moglo malo vise ali ja ne mogu da stignem sve da uradim.Pa ni reklame

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Kaze mi ljudski otpadak zadnjeg smeca kojem su ljudi iz Istocne Bosne govna.I koji mrzi dijasporu.E ovaj lik MUAMER MALICEVIC mi salje svaki dan mail i po dva.Covjek nikad da ne prestane.Naravno ovo je Sarajevski neki otpadak nase stranke koji je bio na ovom forumu.Nick SociologBolesnice,psihopato,ako imas gram,ljudskog morala,organizuj s ,,Drinom,, iz Luksemburga, ,,Zmajem,,,,,bosnjackom hercegovinom,, neku pomoc za bolnice i sad ove poplave,umjesto sto si non stop prikovan za ekran,kao za ovo npr.
Poznato smece koje me je blatilo na forumu Sarajeva x,Srbije x
I ja bih radije bio ziv psihopata neko mizerno ljudsko smece poput tebe

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ovo je od lika koji ljude iz Istocne Bosne naziva seljacima i kretenima
On mi prica o moralu ljudskom salji mi email poruke.Ovo sam ja spam provjerio
Tako da znate da je ovo naporan posao.Biti admin stranice.Dodje ti svaka JUGOMRAKA.Pa moras se bociti s njim.I da ovo je udarnik NJIHOVE STRANKE
I sem tog sto je psihopatija termin slozenije vrste.On mi prica seljacic o moralu.Sta ti znas sta je moral.
Cuj moral

On mi prica o moralu ljudskom salji mi email poruke.Ovo sam ja spam provjerio
Tako da znate da je ovo naporan posao.Biti admin stranice.Dodje ti svaka JUGOMRAKA.Pa moras se bociti s njim.I da ovo je udarnik NJIHOVE STRANKE
I sem tog sto je psihopatija termin slozenije vrste.On mi prica seljacic o moralu.Sta ti znas sta je moral.
Cuj moral

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ovo je mali portal.Umjesto sto mnogi seru po meni,prijete mi i jos gore.Nek skopcaju da ja nemam podrsku stranacku kao Sda/Sdp jugend botovi koji non-stop piskaraju po Kiks forumu.Da ja nemam opciju donacije jer ne zelim vase pare.Ovaj portal se uglavnom finansira kroz reklame.A i to koliko zaradim dovoljno mi je da platim portal godisnje .Eto koliko imam ja koristi.
Ako pogledas koliko mapa,statistickih podataka,koliko korisnih informacija,koliko imate skeniranih knjiga historijskih.Onda je jasno da je ovaj portal daleko bolji od Srbije x.Da li je veci?Naravno da nije?Niko to ne tvrdi.Svak ima primjedbi na mene,ja se posvadjao,ja radim ovo i ono.Ali na moju zalost moja redakcija nema 27 stranackih kvazi novinara koliko Klix ima.Ne dobija hiljade,desetine hiljada maraka kroz donacije i kroz politicka piskarala.Onda vam je i jasnije sto sam zivcan.Tja.Ako skopcas jos da je ovaj portal 2 put hakiran,da su mi prijetili,da su mi slali viruse.Onda vam je sve jasno
Naravno da moze bolje.Ne kazem da ne moze bolje.Ali koja je moja opcija?Nikakva.Danas,sutra kad ja umrem i kad me ne bude.Sjetite se ko je sta vise nasao od mene,nasao boljih podataka.Pa vi udrite tastaturom i probajte naci na drugim forumima neko ko je uradio vise
A ja
Sem sto sam megalomaman,psihopata,ja sam zabavan psihopata.Baniram te uz osmijeh

Ako pogledas koliko mapa,statistickih podataka,koliko korisnih informacija,koliko imate skeniranih knjiga historijskih.Onda je jasno da je ovaj portal daleko bolji od Srbije x.Da li je veci?Naravno da nije?Niko to ne tvrdi.Svak ima primjedbi na mene,ja se posvadjao,ja radim ovo i ono.Ali na moju zalost moja redakcija nema 27 stranackih kvazi novinara koliko Klix ima.Ne dobija hiljade,desetine hiljada maraka kroz donacije i kroz politicka piskarala.Onda vam je i jasnije sto sam zivcan.Tja.Ako skopcas jos da je ovaj portal 2 put hakiran,da su mi prijetili,da su mi slali viruse.Onda vam je sve jasno
Naravno da moze bolje.Ne kazem da ne moze bolje.Ali koja je moja opcija?Nikakva.Danas,sutra kad ja umrem i kad me ne bude.Sjetite se ko je sta vise nasao od mene,nasao boljih podataka.Pa vi udrite tastaturom i probajte naci na drugim forumima neko ko je uradio vise
A ja
Sem sto sam megalomaman,psihopata,ja sam zabavan psihopata.Baniram te uz osmijeh

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
@Misljen stavio sam opet neke slike na prvu stranicu, sada sam obojio zelenom da te ne zbunjuje ako si već počeo prebacivati slike na portal.
Ok hvala ti. Bit ce lakse tako. Nedostaje mi vremena ovih zadnjih par sedmica. Moram to uskoro poceti prebacivati. 
Jos malo pa 888 tema.Trebalo mi je samo 6 i po godina za takvo cudo

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ja,vidi za ono sto sam ti poslao ako mozes

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Teme starije od 2 godine.Neki nisu nikako citali ovo.Bit ce brisana ako u doticno vrijeme nije niko odgovorio

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Meni onaj momak poce pametovati preko privatne poruke BOSANACGORSTAK
Prvo gadi mi se nick Bosanac,toliko mi se gadi da mi nick Vehabija ljepse zvuci od Bosanca.Drugo niko ti nije zabranio privatne poruke.Samo nemoj ih meni slati.I trece.Onog dana kad se ti budes bavio ovime.Skopcat ces da je malo vise STRESNO
A ti dodji,citaj pisi.Jebe mi se sta ces raditi.Samo nemoj mi pametovati svega mi.Sit sam pametovanja.Postedi me toga.Molim te
I pisam se na Senada i ostale kvazi patrijote iz Sarajeva koji glasno ime kazu ''Srpska''
A za portal.Pa ja ne idem iako bih mogao na Sarajevo x pardon KLIX..Ne vidim nista zabavno na tom forumu sem par odvratnih Jugobalija.Da zelim da mi bude muka pojeo bih nesto,a ne da gledam to smece jugobalijsko
Prvo gadi mi se nick Bosanac,toliko mi se gadi da mi nick Vehabija ljepse zvuci od Bosanca.Drugo niko ti nije zabranio privatne poruke.Samo nemoj ih meni slati.I trece.Onog dana kad se ti budes bavio ovime.Skopcat ces da je malo vise STRESNO
A ti dodji,citaj pisi.Jebe mi se sta ces raditi.Samo nemoj mi pametovati svega mi.Sit sam pametovanja.Postedi me toga.Molim te
I pisam se na Senada i ostale kvazi patrijote iz Sarajeva koji glasno ime kazu ''Srpska''
A za portal.Pa ja ne idem iako bih mogao na Sarajevo x pardon KLIX..Ne vidim nista zabavno na tom forumu sem par odvratnih Jugobalija.Da zelim da mi bude muka pojeo bih nesto,a ne da gledam to smece jugobalijsko

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Što ne ostaviš privatne poruke privatnim?Jack je napisao/la: ↑31 maj 2019 05:03 Meni onaj momak poce pametovati preko privatne poruke BOSANACGORSTAK
Nema potrebe objavljivati o kome se radi.
Napiši da ne želiš da te se smara privatnim porukama i to je to.
Privatne poruke su privatne i nisam ja nista objavio.Sto bih
Samo sam rekao ne jednom nego vise puta nekom da ne zelim da Ja primam privatne poruke.U tome je fazon
Nista zaboravi
Samo sam rekao ne jednom nego vise puta nekom da ne zelim da Ja primam privatne poruke.U tome je fazon
Nista zaboravi

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Znas sta ja necu vise pisati na politici.Ljudi ce me optuziti da se svadjam
Odsad pisem samo pod statistika i to je to
Odsad pisem samo pod statistika i to je to

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Meni je stvarno iskreno zao sto sam ja toliko zivcan

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Zene su mi bile slaba tacka uvijek pa ako ova ''Ivana aka Jozo bude provocirao/la.Samo da znate da sam ja veoma multi-kulti covjek

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Opet imam tehnickih problema s portalom

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Teme stare 2 godine bez komentara svaki komentar bit ce obrisan
Otvorite novu temu ponovo
Otvorite novu temu ponovo

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ja se nadam da ce Misljen doci makar 2 put sedmicno ovdje jer ako covjek ne bude dolazio sedmicama ili mjesecima ja ne znam sta cu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom