Škole vijesti
Re: Škole vijesti
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Stolac Bosanski plan upis prvacica traje do 8 Maja.Ovo je nasa jedina skola u opstini
Neki dijelovi Mostara tipa Os Zalik imaju upis vec u Aprilu do kraja mjeseca
Neki dijelovi Mostara tipa Os Zalik imaju upis vec u Aprilu do kraja mjeseca

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
https://rtvglasdrine.com/vijesti/u-sapn ... eocaku-46/
Srebrenik 378.Bilo je to prosla stranica cini mi se.Sad imamo 3 opstine Tuzlanskog kantona
Srebrenik 378.Bilo je to prosla stranica cini mi se.Sad imamo 3 opstine Tuzlanskog kantona

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ipak 60 za Sapnu.Jos manje od prilozenog

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ipak 63 prvacica.Nije racunata jedna mala podrucna skola gdje je bilo 3 prvacica.
Sapna ima 63 prvacica sk 2020/2021
Sapna ima 63 prvacica sk 2020/2021

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Vidit cemo.Pauzu pravim sad,pa kad krene Maj pocet cu s osnovnim skolama.Jos uvijek traje upis tako sad je jos rano da izbacujem neke cifre

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
https://www.rtvvogosca.ba/u-os-zahid-ba ... -prvacica/
Već šestu sedmicu se nastava i u OŠ „Zahid Baručija“ odvija putem interneta. U ovoj školi na online način upisano je 37 prvačića, a očekuje se da će do kraja aprilskog roka bit upisano još nekoliko đaka prvaka. Njihova testiranja će se obaviti naknadno. Nastava putem interneta se odvija redovno, ali su prema riječima direktora ove škole Hamdije Kučevića, svi uposlenici poželjeli da se u školskim klupama što prije ponovo sretnu sa svojim učenicima.
U školi se redovno prate i obavještenja resornog kantonalnog ministarstva koje je sve škole obavijestilo da se interna evaluacija znanja za učenike osnovnih i srednjih škola zbog pandemije korona virusa u ovoj školskoj godini neće realizovati.
Već šestu sedmicu se nastava i u OŠ „Zahid Baručija“ odvija putem interneta. U ovoj školi na online način upisano je 37 prvačića, a očekuje se da će do kraja aprilskog roka bit upisano još nekoliko đaka prvaka. Njihova testiranja će se obaviti naknadno. Nastava putem interneta se odvija redovno, ali su prema riječima direktora ove škole Hamdije Kučevića, svi uposlenici poželjeli da se u školskim klupama što prije ponovo sretnu sa svojim učenicima.
U školi se redovno prate i obavještenja resornog kantonalnog ministarstva koje je sve škole obavijestilo da se interna evaluacija znanja za učenike osnovnih i srednjih škola zbog pandemije korona virusa u ovoj školskoj godini neće realizovati.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
https://mostarski.ba/hnk-poceo-upis-prvacica/
Online upis djece u prve razrede, na području Hercegovačko – neretvanskog kantona (HNK) je počeo danas.
Upis prvačića se obavlja putem elektronskog upitnika i dostavlja na e-mail adrese škola.
Iz Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a saopšteno je, kako će se prijava za upis djece u prvi razred za školsku 2020/21 u osnovne škole HNK-a, obavit u periodu od 15.04. do 08.05.2020. godine, putem poziva koji su škole u ovom kantonu objavile na svojim internet stranicama.
Ovakav vid upisa prvačića je osmišljen sa ciljem zaštite zdravlja djece, roditelja i nastavnog kadra, a kako bi spriječili širenje zarazne bolesti uzrokovane koronavirusom (COVID-19), saopćeno je na internet stranici Ministarstva obrazovanja nauke, kulture i sporta HNK-a.
Online upis djece u prve razrede, na području Hercegovačko – neretvanskog kantona (HNK) je počeo danas.
Upis prvačića se obavlja putem elektronskog upitnika i dostavlja na e-mail adrese škola.
Iz Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a saopšteno je, kako će se prijava za upis djece u prvi razred za školsku 2020/21 u osnovne škole HNK-a, obavit u periodu od 15.04. do 08.05.2020. godine, putem poziva koji su škole u ovom kantonu objavile na svojim internet stranicama.
Ovakav vid upisa prvačića je osmišljen sa ciljem zaštite zdravlja djece, roditelja i nastavnog kadra, a kako bi spriječili širenje zarazne bolesti uzrokovane koronavirusom (COVID-19), saopćeno je na internet stranici Ministarstva obrazovanja nauke, kulture i sporta HNK-a.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Gorcin je svih ovih godina nalazio podatke za Mostar.Nek tako bude i sada.On je zaduzen za opstinu Mostar.Ostatak kantona cu probati da ja nadjem.Bosanski jezik makar
Stolac ima 1 nasu skolu
Capljina 1
Prozor 2
Konjic 6
Jablanica 1
To cu ja da nadjem.Imam vezu za Stolac.Capljina malo teze,ali vjerujem da cu naci.Prozor imam neke veze.Konjic vjerujem da cu naci.Ima jos i Suljo Cilic Jablanica
Znaci na meni je da nadjem 11 skola ovdje.
Vidit cemo za ostatak.Makar kako stvari stoje.Capljina je usluzna s Hrvatske strane.Ovi iz Neuma su teski.Stolac jos teze ce ici.Ali valjda ce biti nesto
Stolac ima 1 nasu skolu
Capljina 1
Prozor 2
Konjic 6
Jablanica 1
To cu ja da nadjem.Imam vezu za Stolac.Capljina malo teze,ali vjerujem da cu naci.Prozor imam neke veze.Konjic vjerujem da cu naci.Ima jos i Suljo Cilic Jablanica
Znaci na meni je da nadjem 11 skola ovdje.
Vidit cemo za ostatak.Makar kako stvari stoje.Capljina je usluzna s Hrvatske strane.Ovi iz Neuma su teski.Stolac jos teze ce ici.Ali valjda ce biti nesto

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Kalesija 285 prvacica sk 2020/2021

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
U Opstini Jajce upisano 94 nasa prvacica sk 2020/2021
B.Kucera 65
Kruscica 29
Navodno plan je 70 Jajce+ 40 tak Kruscica.U Kruscici nije bilo upisa 2 dana zaredom.Tako djeca nisu mogla da se upisu tamo.I tamo je krenulo i imaju neki plan od 40 tak.Naravno,ovo su cifre sad trenutne.I bit ce uvecane nadam se za 2 sedmice
Sto se tice Tuzlanskog kantona da ne bude zabune.Tuzlanski kanton je jedini imao upis prvacica prije virusa.I ove cifre su konacne za njih
Tako otud se cifre vece bacaju za Tuzlanski kanton
To je sad 4 opstine koje imamo:Kalesija,Srebrenik,Sapna i Teocak ili 4/13.Fali jos znaci 9 opstina.Ja bih volio jos jednu opstinu danas .Pa onda iduce sedmice da pokusam naci sto vise
B.Kucera 65
Kruscica 29
Navodno plan je 70 Jajce+ 40 tak Kruscica.U Kruscici nije bilo upisa 2 dana zaredom.Tako djeca nisu mogla da se upisu tamo.I tamo je krenulo i imaju neki plan od 40 tak.Naravno,ovo su cifre sad trenutne.I bit ce uvecane nadam se za 2 sedmice
Sto se tice Tuzlanskog kantona da ne bude zabune.Tuzlanski kanton je jedini imao upis prvacica prije virusa.I ove cifre su konacne za njih
Tako otud se cifre vece bacaju za Tuzlanski kanton
To je sad 4 opstine koje imamo:Kalesija,Srebrenik,Sapna i Teocak ili 4/13.Fali jos znaci 9 opstina.Ja bih volio jos jednu opstinu danas .Pa onda iduce sedmice da pokusam naci sto vise

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Glavaticevo 2 prvacica trenutno.Prosle godine 0
.Nadam se bit ce jos jedno-dvije. 
Scipe(Prozor) 4 prvacica
Podatci su jos u fazi obrade za sve opstine.Mozda upadne koji vise
Krajem mjeseca cu ozbiljnije poceti s podatcima.Ovo su samo preliminarni,znaci ne moraju biti konacni podatci.Upis traje do kraja mjeseca znaci u Usk kantonu i Srednjoj Bosni tako da cu poceti s informacija ovdje vec pocetkom iduceg mjeseca
Scipe(Prozor) 4 prvacica
Podatci su jos u fazi obrade za sve opstine.Mozda upadne koji vise
Krajem mjeseca cu ozbiljnije poceti s podatcima.Ovo su samo preliminarni,znaci ne moraju biti konacni podatci.Upis traje do kraja mjeseca znaci u Usk kantonu i Srednjoj Bosni tako da cu poceti s informacija ovdje vec pocetkom iduceg mjeseca

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Prosle godine je bilo 112 prvacica inace u opstini Jajce Bosnjaka
Ove godine je to sad,dobio sam i 2 cista u 13 Septembru.Znaci,sad smo na 99.
-12 dana.Tako.Sanse da nijedan Bosnjak se ne upise u ovih narednih 12 dana su velike kao da Hdz-ovac uzme mjesto nacelnika opstine Jajce.Valjda,nada umire zadnja.Tako,makar kazu.Pustite banana demografe,trecerazredne budale i polupijane rasiste.Obicna balavurdija bez ijednog podatka
Kad dodje vrijeme za podatke.Takvo sta ce biti.Znaci ovaj portal ce izmedju 30 Aprila-15 Maja.Izbaciti podatke.Sta god nadjemo.A nadam se da ce biti vise
Mostarski kanton biljezi upis do 8 Maja,neke skole krajem Aprila.Pa,vjerujem da cemo do Maja mjeseca poceti s veoma zanimljivom igrom skupljanja prvacica tamo.
Ove godine je to sad,dobio sam i 2 cista u 13 Septembru.Znaci,sad smo na 99.
-12 dana.Tako.Sanse da nijedan Bosnjak se ne upise u ovih narednih 12 dana su velike kao da Hdz-ovac uzme mjesto nacelnika opstine Jajce.Valjda,nada umire zadnja.Tako,makar kazu.Pustite banana demografe,trecerazredne budale i polupijane rasiste.Obicna balavurdija bez ijednog podatka
Kad dodje vrijeme za podatke.Takvo sta ce biti.Znaci ovaj portal ce izmedju 30 Aprila-15 Maja.Izbaciti podatke.Sta god nadjemo.A nadam se da ce biti vise
Mostarski kanton biljezi upis do 8 Maja,neke skole krajem Aprila.Pa,vjerujem da cemo do Maja mjeseca poceti s veoma zanimljivom igrom skupljanja prvacica tamo.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Sutra jubilarni 30 000 post
Samo mi je 7/1/2 godina trebalo za takvo sta.Sitnica
Inace da jos kazem trenutno stanje za Prozor
Os Prozor 6
Os Scipe 4
Ukupno 10 nasih prvacica.Nadajmo se da ce U Prozoru biit jos koji
Upis u Mostarskom kantonu traje do 8 Maja..U Srednjobosanskom kantonu do 30 Aprila.Znaci,mjesec Maj te cifre se gledaju.Ovo su preliminarni rezultati
Samo mi je 7/1/2 godina trebalo za takvo sta.Sitnica
Inace da jos kazem trenutno stanje za Prozor
Os Prozor 6
Os Scipe 4
Ukupno 10 nasih prvacica.Nadajmo se da ce U Prozoru biit jos koji
Upis u Mostarskom kantonu traje do 8 Maja..U Srednjobosanskom kantonu do 30 Aprila.Znaci,mjesec Maj te cifre se gledaju.Ovo su preliminarni rezultati

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
http://ba.n1info.com/Vijesti/a426835/Pr ... nu-10.html
To sam znao i prije
Zbog Koronavirusa neke podatke ce teze biti naci.Tako ne mogu da saljem ljude u skole kao prije.No,nesto ce biti
Mozda vec za 10 tak dana
To sam znao i prije
Zbog Koronavirusa neke podatke ce teze biti naci.Tako ne mogu da saljem ljude u skole kao prije.No,nesto ce biti
Mozda vec za 10 tak dana

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Os Gnojnica 11 prvacica(Lukavac)
Poljice 38 prvacica(Lukavac)
Os Banovici Selo 26 prvacica(Banovici)
Obecali su mi Gracanicu i Zivinice ali me zezaju nesto.Ne znam sto.Vidit cemo ove sedmice hoce li mi ista dostaviti.Jedino za Tuzlanski kanton to su konacni.Jer je bio upis prvacica.Vece opstine vise skola,pa je tesko za naci sve ovo
Poljice 38 prvacica(Lukavac)
Os Banovici Selo 26 prvacica(Banovici)
Obecali su mi Gracanicu i Zivinice ali me zezaju nesto.Ne znam sto.Vidit cemo ove sedmice hoce li mi ista dostaviti.Jedino za Tuzlanski kanton to su konacni.Jer je bio upis prvacica.Vece opstine vise skola,pa je tesko za naci sve ovo

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Humci 16 prvacica (Celic)
Stupari 23(Kladanj)
Stupari 23(Kladanj)