Vaha Halilhodzic kaze ako ispadnu da se vjerovatno klub gasi ?
Trenutno lose stoje na tabeli.
Da li i to mnogo stosta pokazuje ?
Nažalost, velike su mogućnosti za takvo nešto. Uprava je zakazala, navijači se zasitili laži i obećanja.amkos je napisao/la:Sta mislite hoce li Velez ispasti iz Premijer lige BiH ?
Vaha Halilhodzic kaze ako ispadnu da se vjerovatno klub gasi ?![]()
Pasha je napisao/la:Nažalost, velike su mogućnosti za takvo nešto. Uprava je zakazala, navijači se zasitili laži i obećanja.amkos je napisao/la:Sta mislite hoce li Velez ispasti iz Premijer lige BiH ?
Vaha Halilhodzic kaze ako ispadnu da se vjerovatno klub gasi ?![]()
Pomaka što se cjelokupne situacije tiče nema u tom finansijskom smislu. Sada su doveli Makedonca
za trenera, nadam se da će se uspjeti trznuti i približite se 11-12 mjestu, a onda je sve moguće.
Tacno i ja tako vidim. Koliko sam ja primjetio/vidio Mostarcima su jedini neprijatelji/problem ustase/rvati. Sve drugo im je ok i previse su tolerantni na ostalo. Fali tu tobe.Drina je napisao/la:Nisam previse upucen u tu ligu pa pisem na osnovu nekoliko clanaka koje sam procitao.
Evo pogledaj i ovo. Jana na stolu
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sudbon ... 60211148#3
Ne znam. Prema meni to je bolesno u korijenu. Bolje da se to pusti i napravi nesto novo sa drugim idealima i ljudima. Kao ovaj iz Hadzica
http://www.basket.ba/ksbih/bih/txt.php?id=96
Bravo.Nek propadnu.Ko ih jebe.Moj rahmetli dida je 2 godine ispusio zatvora jer je pricao protiv komunjara.Sve je to olos s Muslimansim imenom ko drzi petokraku na grbuDrina je napisao/la:Ne pratim previse tu ligu ali par rijeci sto se tice Veleza. Koliko vidim po novinskim clancima u ovih par zadnjih dana u upravi Veleza sve go vlah. Natakarili su i onu petokraku pa sto se tice svega toga onda je mozda i bolje da propadnu. Pa da Bosnjaci naprave neki novi klub u Mostaru sa drugacijim vrijednostima.
Ponekad je bolje dici ruke od necega sto je truhlo.
Jack je napisao/la:Bravo.Nek propadnu.Ko ih jebe.Moj rahmetli dida je 2 godine ispusio zatvora jer je pricao protiv komunjara.Sve je to olos s Muslimansim imenom ko drzi petokraku na grbuDrina je napisao/la:Ne pratim previse tu ligu ali par rijeci sto se tice Veleza. Koliko vidim po novinskim clancima u ovih par zadnjih dana u upravi Veleza sve go vlah. Natakarili su i onu petokraku pa sto se tice svega toga onda je mozda i bolje da propadnu. Pa da Bosnjaci naprave neki novi klub u Mostaru sa drugacijim vrijednostima.
Ponekad je bolje dici ruke od necega sto je truhlo.
Pljunuo mi je u lice i vrijedja me licno,Mom rahmetli didu su komunjare rekle da stisa ili ga ceka zatvor.On je nastavio da prica
Pa sto ce ta odvratna petokraka u Mostaru danas.Zalosno.Da ih zalim.Ne zalim ih