Završni radovi na pomoćnom terenu stadiona Vrapčići
Slijedi postavljanje reflektora i asfaltiranje prilaznih puteva.

http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 9&page=207

Široki je u problemima, prekosutra je skupština poslije koje će biti jasnije kuda plovi brod. Ja imam informacije da se ide u smjeru marginalizacije Sirokog nauštrb Zrinjskog kao regionalnog lidera. Valjda vec nakon 2 mjeseca pozitive oko Veleza ne mogu to gledat'.Drina je napisao/la:Nadam se da ce ove godine gurnuti Listicu u nizi rang
Gorcin je napisao/la:Široki je u problemima, prekosutra je skupština poslije koje će biti jasnije kuda plovi brod. Ja imam informacije da se ide u smjeru marginalizacije Sirokog nauštrb Zrinjskog kao regionalnog lidera. Valjda vec nakon 2 mjeseca pozitive oko Veleza ne mogu to gledat'.Drina je napisao/la:Nadam se da ce ove godine gurnuti Listicu u nizi rang
Odgođena skupština zbog "tehničkih razloga". U medjuvremenu je i Brana Karačić napustio mjesto šefa stručnog štaba. Trenutno su bez trenera.amkos je napisao/la:Gorcin je napisao/la:Široki je u problemima, prekosutra je skupština poslije koje će biti jasnije kuda plovi brod. Ja imam informacije da se ide u smjeru marginalizacije Sirokog nauštrb Zrinjskog kao regionalnog lidera. Valjda vec nakon 2 mjeseca pozitive oko Veleza ne mogu to gledat'.Drina je napisao/la:Nadam se da ce ove godine gurnuti Listicu u nizi rang
Vrlo moguce. Odlicno zapazanje.
Nije to za stara čoj'ka.amkos je napisao/la:@Gorcin, jesi li bio mozda na mostarskom "derbiju" danas ? Jel bilo ulaznica za Velezove navijace ili je to previse rizicno ?
Realno slab Velez danas, izgubili 3-0.![]()
Ispravak netačnog navoda...Nije Velež nikad bio šampionamkos je napisao/la: Biće Velež opet šampion.![]()
![]()
![]()

To vam je donacija za jednosmernu kartu do Svabije!Mehmed Spaho Veliki je napisao/la:Sta mislite o tome da treba Vlada FBiH i Bosnjaci u cjelini vise podrzavati Bosnjacke Fudbalske Klubove poput Zeljo,Sarajevo,Sloboda,Celik itd.
Vise Investicije i ekipe i infrastrukturu jer kako se vidi Sport je najbolji ambasador jedne Drzave, kao takve klubove vidim trenutno samo Zeljo,Sarajevo donekle Sloboda dok je Celik u zoni ispadanje i Olimpik isto u banani. Zrinjski je prvi ali njih iapk ne uzracunam.
To vam je donacija za jednosmernu kartu do Svabije!momak je napisao/la:Mehmed Spaho Veliki je napisao/la:Sta mislite o tome da treba Vlada FBiH i Bosnjaci u cjelini vise podrzavati Bosnjacke Fudbalske Klubove poput Zeljo,Sarajevo,Sloboda,Celik itd.
Vise Investicije i ekipe i infrastrukturu jer kako se vidi Sport je najbolji ambasador jedne Drzave, kao takve klubove vidim trenutno samo Zeljo,Sarajevo donekle Sloboda dok je Celik u zoni ispadanje i Olimpik isto u banani. Zrinjski je prvi ali njih iapk ne uzracunam.
Mehmed Spaho Veliki je napisao/la:To vam je donacija za jednosmernu kartu do Svabije!momak je napisao/la:Mehmed Spaho Veliki je napisao/la:Sta mislite o tome da treba Vlada FBiH i Bosnjaci u cjelini vise podrzavati Bosnjacke Fudbalske Klubove poput Zeljo,Sarajevo,Sloboda,Celik itd.
Jesi li dobio dio kolaca tog?
Izracunaj koliko karti smo vam donirali,za jednu Zeljinu stolicu od Dinama i Sirokog![]()
Sretan vam put,i ne zaboravi sal Dinama ili Hajduka![/
Šta se ljutiš momak ? Ove godine nek dogura Satajevo ili Zeljo so Evropa League
Mehmed Spaho Veliki nije skutor. Prestani sad sa ovim i ne spamaj.momak je napisao/la:Mehmed Spaho Veliki je napisao/la:To vam je donacija za jednosmernu kartu do Svabije!momak je napisao/la:
Jesi li dobio dio kolaca tog?
Izracunaj koliko karti smo vam donirali,za jednu Zeljinu stolicu od Dinama i Sirokog![]()
Sretan vam put,i ne zaboravi sal Dinama ili Hajduka![/
Šta se ljutiš momak ? Ove godine nek dogura Satajevo ili Zeljo so Evropa League
Ko se ljuti?![]()
Naopako si me shvatio.Poslat cemo vam jos,al sledece godine.A vi polako,bez guranja,jedan po jedan na svabske stadione.
A ja cu ti ponovo doci gledat,Klimavo u Ligu neslavnih rekorda!Al samo ako ste sredili,da vam pola stadiona ne smrdi na pisanje!!!![]()
A ti bujrum aBd na Zeljinu svetinju
https://www.youtube.com/watch?v=JwIZGCcZZR0