Zenicaninn je napisao/la: ↑25 dec 2020 04:17
Forum nije nikad bio slabije aktivan kao u zadnje vrijeme.
Primjetio sam da fali dosta forumasa koji su prije inace redovno pisali.
U cemu je "stos"?
Jesu li svi otisli na onaj novi forum ili ima li neki drugi razlog?
Imam strucnjaka koji dodje ovdje.On je ekspert jedan.Ne zelim da ga imenujem.Imam onda sta?Bosnjackahercegovina koji je zauzet svojim forumom.Nema vremena.Ipak shvacam i to.Ne mogu ja da ugodim svakom.Ima dosta tu i moje greske,ali dosta ljudi me namjerno provociraju i ne znaju kad da stanu.Sve u svemu mozda je moglo i bolje ali i ovo je par svjetlosnih godina vise od onog sto isti pacijenti pisu na nekim drugim forumima.A nema nijedan konkretan i pozitivan korak ovdje
Grube rijeci?
Prijetnje smrcu meni vise puta preko emaila..Hakiranje portala 2 puta.Psovanje mog rahmetli oca.Vise puta javno spominjanje mog imena na tamo nekim lijevim balavim portalima tipa Klix od strane dezurnih cetnika i ustasha.Da.Jesam ja spominjao Sociologa ili je on mene spominjao.I ne samo to nego me je ogovarao i lagao o meni.Mislim odlika vlaske snase.
Na stranu to sto sam s 14 godina slusao kako kolju ljude malo podalj od mene gdje sam zivio a to nije bio centar Banja Luke kako su na kamenko forumu napisali.Nije do mene kazem vam.Sve u svemu ja sam zadovoljan
Nisam sve banirao ljude.Jos sam neke ostavio
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom

samo sirnica