Travnik demografska mapa za Zmaja
Re: Travnik demografska mapa za Zmaja
Malo sam zabrlj'o sa ovim procentima. Slijedeči put ču staviti 0-10, 10-25, 25-40, 40-50, 50-70, 70-90 i 90+. Bit če preglednije.
Ako netko ima kakve prijedloge neka napiše.
Ako netko ima kakve prijedloge neka napiše.
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Dodaj ono zuto Bosnjacima komotno sto je i realnost ove mape.I onda imas fakticki stanje da Hrvati imaju jedino vise povrsine u selu Paklarevu.Srbi su se odrzali znaci samo u selu Sisavi.Sva ostala Srpska sela s popisa 1991 su sad nasa znaci Varosluk,Trebeusa..itd i vidi se zaokruzen prostor Bosnjacki na tom potezu
Kod katolika preovladava mladje stanovnistvo u selima Puticevo,Nova Bila i ta regija oko Nove Bile.Ostatak ima nesto u gradu.Paklarevo ima povrsinu veliku jer je Planinsko selo i nema tu puno katolika koji realno zive tamo.Polje Slavka Gavrancica ima vecinu Bosanskog jezika i to selo je nase sigurno sada
I jos nesto.Ako uzmemo demografski Sisavu.To bi znacilo totalnu nasu dominaciju ovdje
Kod katolika preovladava mladje stanovnistvo u selima Puticevo,Nova Bila i ta regija oko Nove Bile.Ostatak ima nesto u gradu.Paklarevo ima povrsinu veliku jer je Planinsko selo i nema tu puno katolika koji realno zive tamo.Polje Slavka Gavrancica ima vecinu Bosanskog jezika i to selo je nase sigurno sada
I jos nesto.Ako uzmemo demografski Sisavu.To bi znacilo totalnu nasu dominaciju ovdje

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Hvala ti Truho za sve i posebno za par mapa sto si napravio.Ja ne zelim da te iskoristavam a i nemam vremena za neke muzicke zelje s moje strane.Mozda kasnije kad obradim ovo za prvacice.Ima jos do tog

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Nema frke. Nema nikakvog iskorištavanja
Interesantna je dominacija Bosnjaka ovdje na prostoru opstine Travnik.Jos samo kad bi uzeli Sisavu
fakticki bi Hrvati imali jedno veliko selo povrsinski Paklarevo.Inace selo ima 41 km2 povrsinu i cini vise od 1/3 Hrvatskog prostora s popisa 2013 A to je cirka 115 km2.Po meni to je nekih 30-40 km2 oko Nove Bile znaci juzno Puticevo.I onda sela izmedju grada Travnika i Paklareva+ dodaj ono malo Guca Gore
fakticki bi Hrvati imali jedno veliko selo povrsinski Paklarevo.Inace selo ima 41 km2 povrsinu i cini vise od 1/3 Hrvatskog prostora s popisa 2013 A to je cirka 115 km2.Po meni to je nekih 30-40 km2 oko Nove Bile znaci juzno Puticevo.I onda sela izmedju grada Travnika i Paklareva+ dodaj ono malo Guca Gore

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom