☑ Pravila foruma i savjeti

Željko Komšić i Demokratska fronta

ABen
Član

Re: Željko Komšić_the Bosanac

Post Postao/la ABen » 26 mar 2013 02:54

e-din je napisao/la:u roku od par sati lik je nakupio vise od 10.000 fanova.. puhhhh

http://www.facebook.com/Demokratska.fro ... ref=stream
Sigurno nase budale, ali neka. Nek ga izaberu pa ce se ponovo 4 godine imati izdajice Bosne i Bosnjaka koji ce ih tada prestavljati.
Kad neki nece da se nauce iz SDP i drugih. Dzabe je budalama pricati.

Ako on dode na vlast dobi ce katolici jedan mega kanton koji ce i djelove srednjobosanskog kantona uzeti.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 26 mar 2013 05:57

Primjetim da se sdp glasači prebacuju kod komšića...
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

e-din
Član

Post Postao/la e-din » 26 mar 2013 10:43

upravu si aben. sve samo bosnjaci komentarisu..

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 26 mar 2013 10:48

e-din je napisao/la:upravu si aben. sve samo bosnjaci komentarisu..
Sad bi i ja trebao otici na tu facebook stranicu i dati moj komentar, ali necu da mi te balije psuju stosta. I ako bi znale da sam u pravu sa mojim komentarom.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 26 mar 2013 10:55

Jadni smo mi narod. 99% cestitki i pozitivnih komentara o stranci the Bosanca dobijo je od takozvanih balijskih Bosnjaka/Bosanaca.

Jadno, jadno, sve supci koji ce se izjasniti kao Bosanci na popisu i koji su za suzivot sa njima. Kad jedan narod nece da nauci iz historije.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

enis1991
Član

Post Postao/la enis1991 » 26 mar 2013 11:20

Znam Srbina bio u Armiji BiH . Žena mu muslimanka i rekao mi je kad smo pricali o ratu da je bolje bilo dati Bosnu u neku vrstu konfederacije , znači pazi ne federacije ono što sad Dodik i ekipa hoće nego konfederacije što je u principu labavi savez nezavisnih država . Znači niti jedan Srbin/Hrvat ne može voliti Bosnu koliko Bošnjaci mogu džaba sve .

atif
Član

Post Postao/la atif » 26 mar 2013 14:14

Jedan sokac razbi bosnjake. Dzaba nase pozivanje da trebamo biti bosnjaci starosjedioci.

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 26 mar 2013 16:32

Ljudi ba sta vam je?!Kako to vi gledate na svoj sopstveni narod?Pa nismo svi ovce jbte ko je Bosnjak ostat ce eto Vi koji ste u dijaspori, sva vlada zemalja u kojima zivite i nosite njihova drzavljanstva i nacionalnost opet Vam, nisu isprali um preko noci i ucinili od Vas da zaboravite ko ste i sta ste.Tako isto nece ni Komsic,Bosnajcima je dopizdilo suljino,bakirovo, radoncicevo uhljebljavanje hoce promjene od covjeka koji im je dokazao postovanje,javno zaprijetio nasim dusmanima i javno zagovara za ustroj republike BH sto nije nesto sto javno zagovara SDA npr.

Dakle,ako Vi vjerujete da ce hiljade i hiljade Bosnjaka sada odjednom da napuste svoja uvjerenja i predju na tkz Bosanstvo ili sta vec onda potcjenjujete sami sebe i sami svoj narod.Vidite sta se desava u federaciji SDA je uvalile sve nas u govna samo da spase svoje fotelje da bi bakir zenu postavio za direktora bolnice i da bi slicni njemu uhljebili svoje neradnike na budjete, dosta je toga.Nemojte me pogresno shvatit nisam clan komsiceve stranke nit sam lajkao njegov fun page niti hocu ali kazem Vam ne padajte u depresiju i srklet.

Ja sam Bosnjak , zivio sma i radio za englesku firmu pa nisam poceo jest svinjetinu, ici u prezbitorijansku crkvu niti prestat govorit da sam Bosnjak i objasnjavat englezima sta je Bosnjak i nasu historiju i tradiciju dakle nisam se prodao tako nece ni ove hiljade ljudi.Kad su hiljade Bosnjaka mogli da daju glas onog govnaru Silajdzicu i Heci,Bakiru i Sulji , Radoncicu,Lagumdziji i sl.ne vidim sta ce se izgubit ako Komsic (koji ujedno nije nikad optuzivan da je pronevjerio milione - za razliku od mnogih nama svima poznatih) ujedno se borio za ovu zemlju i ostao iskren u vjerovanju da BH treba da bude republika onda sta ej problem?Jedini problem kojeg ja vidim medju Vama-zbog kojeg sumnjate u vlastiti korpus je u cinjenici da Komsic nije musliman - eh pa hajmo ovako jel Sulejman Tihic musliman? jel Bakir Izetbegovic musliman? jel radoncic musliman? - jesu puna im usta muslimana i Bosnjaka a puni dzepovi nase neimastine.Radije cu zivjet pored nekoga s kime znam na cemu sam nego s nekim od koga ce me ubit sumnja

Jakub
Član

Post Postao/la Jakub » 26 mar 2013 16:39

Mnogi,mnogi se nikad nisu izjasnjavali kao Bošnjaci,a iako su mozda I bili u nedoumici da se tako izjasne sada pogotovo nece.
Svi ce ONI biti Bosanci(bivsa Jugoslaveni),a ovo SVE OSTALO se slazem sa tobom.

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 26 mar 2013 16:53

Jakub je napisao/la:Mnogi,mnogi se nikad nisu izjasnjavali kao Bošnjaci,a iako su mozda I bili u nedoumici da se tako izjasne sada pogotovo nece.
Svi ce ONI biti Bosanci(bivsa Jugoslaveni),a ovo SVE OSTALO se slazem sa tobom.
U pravu si mnogi nisu shvatili ko su i dje su, mnogi jesu to shvatili ali nisu u poziciji da to javno kazu recimo svi moji prijatelji koje rade sitne poslove u medjunarodnim organizacijama se nikad javno nece izjasnit pred srbima i hrvatima, englezima i njemacima da su Bosnjaci jer bi rizikovali da izgube svoje poslove koji su haos dobro placeni pa se pred strancima izjasnjavaju kao Bosanci ali zato kad su medju svojima znaju ko su i sta su (to ti je suptilna politika djelovanja) tako isto vidjet ces na popisu stvari ce biti drugacije, ne treba mislit na crno i na lose jer ce te ga time prizvat ako cemo sta prizivat prizivajmo konacno rjesenje krize u federaciji, nove JMBG za nasu novorodjene i BH samostalnu a ne kao talac srbije i hrvatske zbog svojih foteljasa

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 26 mar 2013 17:13

Demokratska fronta ,nova stranka Željka Komšića,

za samo 2 dana nakon postavljanja na facebook dobila skoro 14 000 članova

:shock: :shock: :shock:

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm

atif
Član

Post Postao/la atif » 26 mar 2013 18:22

javno zaprijetio nasim dusmanima i javno zagovara za ustroj republike BH sto nije nesto sto javno zagovara SDA npr.
Jeste rekao je da ce im osjeci prste i od toga nista nije bilo. Zato imamo sada stvar da nam hapse patriote i nesmiju iz sarajevskog pasaluka
maknuti. Toliko je on uspio sa svojom pricom. Ja ne znam sta je vama uopste sa SDA. koliko je losa duplo je bolja od ostalihi. Ni jedna stranka
nama nece nama vise dobra uciniti koliko je ona ucinila. Istina je nisu dosle reforme u njoj, nije se podmladila, nisu se najveci kocnicari i
nesposobnjakovici zamjenuli. Ali da ce nas ovaj TITO kako mu vec tepaju spasiti. Grdno se varate. Samo mogu reci FUJ FUJ FUJ.
Ovo je veci mucak nego ostali retarderi sto se prikazuju u liku cetnika i ustasa.

Pogledajte samo njegova shvatanja i protivljenja za vjeronauku u skolama i obdanistima
Predsjedavajući predsjedništva Željko Komšić napisao je interesantan tekst na svom blogu o vjeronauci u predškolskom odgoju i obrazovanju.
Komšić smatra da takve novine u preškolskoj nastavi nisu primjerene za tumačenje na ovom uzrastu i da može imati imati ozbiljne posljedice na emocionalno - socijalnu sferu djetetova bića.
"Djeca u predškolskom uzrastu su u dobi, pa i do punoljetstva čak, kada ne mogu govoriti i odlučivati u svoje ime - pravnički rečeno nemaju poslovnu sposobnost ", napisao je Komšić i dodao:

i da može imati imati ozbiljne posljedice na emocionalno - socijalnu sferu djetetova bića.

Ma ne moj. Moje djete i moj izbor ako ga hocu voditi na vjeronauku. Svagdje u evropi je to dozvoljeno da roditelji odluce
za svoje dijete. Medjutim samo u bosni ti bosnjo si financijer svega i nemas pravo da odgajas svoje dijete na pravom putu
jer si u suprotnom kao laznog morala.
i vi i vaše dijete, ako vam dijete ne ide na vjeronauku, je pokušaj stvaranja lažnog sistema vrijednosti i
na kraju lažnog morala
Ma ko tebe pita za moral, to je demokratija. Ako neces da ti djete ide onda nemora ima
druge programe za tebe.

Ovaj demagog ce samo nama dohakati.

atif
Član

Post Postao/la atif » 26 mar 2013 18:28

Da nece prvimart sad nesto zamrljati? hmm
Uveliko obilaze sad i dijasporu.

Nekako je sve tempirano ko po planu.

Krajisnik
Član

Post Postao/la Krajisnik » 26 mar 2013 19:41

Dezidijat je napisao/la:Ljudi ba sta vam je?!Kako to vi gledate na svoj sopstveni narod?Pa nismo svi ovce jbte ko je Bosnjak ostat ce eto Vi koji ste u dijaspori, sva vlada zemalja u kojima zivite i nosite njihova drzavljanstva i nacionalnost opet Vam, nisu isprali um preko noci i ucinili od Vas da zaboravite ko ste i sta ste.Tako isto nece ni Komsic,Bosnajcima je dopizdilo suljino,bakirovo, radoncicevo uhljebljavanje hoce promjene od covjeka koji im je dokazao postovanje,javno zaprijetio nasim dusmanima i javno zagovara za ustroj republike BH sto nije nesto sto javno zagovara SDA npr.

Dakle,ako Vi vjerujete da ce hiljade i hiljade Bosnjaka sada odjednom da napuste svoja uvjerenja i predju na tkz Bosanstvo ili sta vec onda potcjenjujete sami sebe i sami svoj narod.Vidite sta se desava u federaciji SDA je uvalile sve nas u govna samo da spase svoje fotelje da bi bakir zenu postavio za direktora bolnice i da bi slicni njemu uhljebili svoje neradnike na budjete, dosta je toga.Nemojte me pogresno shvatit nisam clan komsiceve stranke nit sam lajkao njegov fun page niti hocu ali kazem Vam ne padajte u depresiju i srklet.

Ja sam Bosnjak , zivio sma i radio za englesku firmu pa nisam poceo jest svinjetinu, ici u prezbitorijansku crkvu niti prestat govorit da sam Bosnjak i objasnjavat englezima sta je Bosnjak i nasu historiju i tradiciju dakle nisam se prodao tako nece ni ove hiljade ljudi.Kad su hiljade Bosnjaka mogli da daju glas onog govnaru Silajdzicu i Heci,Bakiru i Sulji , Radoncicu,Lagumdziji i sl.ne vidim sta ce se izgubit ako Komsic (koji ujedno nije nikad optuzivan da je pronevjerio milione - za razliku od mnogih nama svima poznatih) ujedno se borio za ovu zemlju i ostao iskren u vjerovanju da BH treba da bude republika onda sta ej problem?Jedini problem kojeg ja vidim medju Vama-zbog kojeg sumnjate u vlastiti korpus je u cinjenici da Komsic nije musliman - eh pa hajmo ovako jel Sulejman Tihic musliman? jel Bakir Izetbegovic musliman? jel radoncic musliman? - jesu puna im usta muslimana i Bosnjaka a puni dzepovi nase neimastine.Radije cu zivjet pored nekoga s kime znam na cemu sam nego s nekim od koga ce me ubit sumnja
Nacin ti je providan, udbaski, sekularno-demokratski ili stavec - nego sta je tebi glavni iskaz u tvom izlganju? Kako ne smeta Komsic i njegov stranka, kako su SDA lopovi, kako ne trebamo da reagujem na Komsica negativno, jer "sta ba fali, ni Suljo ni Bakir nisu muslimani ko ni ovaj..." , sta nam zelis reci? Ja cu tebi da dam odgovor a ujedno i lijek za sve bosnjake koji zele da budu ostroumni i odredjeni kao sto su im preci bili prije nego im umove zagadise zapadni mentalni otpad u raznim oblicima sekularnih teorija i sistema:
Takve ko tebe treba namah lupiti po njuski, a ne razglabati mnogo naokolo objasnjavanjem i dokazivanjem kako su 1+1=2, da takvi izgube svaku nadu da im njihova buncanja mogu uroditi na bilo koji nacin pa ni na onaj "nemojte mi zamjeriti, nisam ja u Komsicevoj stranci..." itd.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 27 mar 2013 02:54

hamza je napisao/la:
javno zaprijetio nasim dusmanima i javno zagovara za ustroj republike BH sto nije nesto sto javno zagovara SDA npr.
Jeste rekao je da ce im osjeci prste i od toga nista nije bilo. Zato imamo sada stvar da nam hapse patriote i nesmiju iz sarajevskog pasaluka
maknuti. Toliko je on uspio sa svojom pricom. Ja ne znam sta je vama uopste sa SDA. koliko je losa duplo je bolja od ostalihi. Ni jedna stranka
nama nece nama vise dobra uciniti koliko je ona ucinila. Istina je nisu dosle reforme u njoj, nije se podmladila, nisu se najveci kocnicari i
nesposobnjakovici zamjenuli. Ali da ce nas ovaj TITO kako mu vec tepaju spasiti. Grdno se varate. Samo mogu reci FUJ FUJ FUJ.
Ovo je veci mucak nego ostali retarderi sto se prikazuju u liku cetnika i ustasa.

Pogledajte samo njegova shvatanja i protivljenja za vjeronauku u skolama i obdanistima
Predsjedavajući predsjedništva Željko Komšić napisao je interesantan tekst na svom blogu o vjeronauci u predškolskom odgoju i obrazovanju.
Komšić smatra da takve novine u preškolskoj nastavi nisu primjerene za tumačenje na ovom uzrastu i da može imati imati ozbiljne posljedice na emocionalno - socijalnu sferu djetetova bića.
"Djeca u predškolskom uzrastu su u dobi, pa i do punoljetstva čak, kada ne mogu govoriti i odlučivati u svoje ime - pravnički rečeno nemaju poslovnu sposobnost ", napisao je Komšić i dodao:

i da može imati imati ozbiljne posljedice na emocionalno - socijalnu sferu djetetova bića.

Ma ne moj. Moje djete i moj izbor ako ga hocu voditi na vjeronauku. Svagdje u evropi je to dozvoljeno da roditelji odluce
za svoje dijete. Medjutim samo u bosni ti bosnjo si financijer svega i nemas pravo da odgajas svoje dijete na pravom putu
jer si u suprotnom kao laznog morala.
i vi i vaše dijete, ako vam dijete ne ide na vjeronauku, je pokušaj stvaranja lažnog sistema vrijednosti i
na kraju lažnog morala
Ma ko tebe pita za moral, to je demokratija. Ako neces da ti djete ide onda nemora ima
druge programe za tebe.

Ovaj demagog ce samo nama dohakati.
Ja stvarno nisam za SDA dok je Gargamel na celu ove stranke, jer znam da nam nece biti bolje nego sto je dosad bilo. Samo moze ostati isto. Ali da biram the Bosanca koji ce mene
zastupati. Nema sanse. Tako da cu 2014 glasati za BPS-Sefera. Ovo da odmah znate jer me dosad on jedini nije razocarao. Ali kazem biraj radije SDA nego ova druga komunisticka govna.

Ja samo vidim da ce the Bosanac razbiti Bosnjacki korpus koji je i onako labav i gdje se radi o jednoj stvari: Da li ce Bosnjaci preci 50% ili nece na popisu. A mi moramo preci 50% na popisu.
The Bosanac ce vam napraviti mega Hrvatski kanton od livanjskog, herceg-b., HNK, posavskog i dijelovimna Srednjo-bosanskog kantona. I onda ce mo ponovo da udaramo glavom od zid
kao sto je to slucaj sada kad imate Lagumdziju i SDP koji idu na stetu Bosnjacima.

Najveci neprijatelj komunista na celu sa Lagumdijom i Komsicem su Bosnjaci i muslimani. I oni ce se prvo uvijek protiv nas okrecati.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Roger Wilco
Član

Post Postao/la Roger Wilco » 27 mar 2013 04:38

Pa dragi ljudi zar i na ovom forumu ovakva politička nepismenost.
Kakav crni budalasti Komšić šta vam je!
Da mu ne spominjemo komično-tragičarski lik i djelo, čovjek je etnički Hrvat i politički Bosanac, sfrjotovskog tipa. Tu leže njegove simpatije i ideologija.
I jednim i drugim je interes neutralizacija Bošnjaka kao političkog faktora.
Pismen Bošnjak, NE MOŽE, ponavljam NE MOŽE glasati za Komšića.

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 27 mar 2013 04:43

Roger Wilco je napisao/la:Pa dragi ljudi zar i na ovom forumu ovakva politička nepismenost.
Kakav crni budalasti Komšić šta vam je!
Da mu ne spominjemo komično-tragičarski lik i djelo, čovjek je etnički Hrvat i politički Bosanac, sfrjotovskog tipa. Tu leže njegove simpatije i ideologija.
I jednim i drugim je interes neutralizacija Bošnjaka kao političkog faktora.

Pismen Bošnjak, NE MOŽE, ponavljam NE MOŽE glasati za Komšića.
Sve si rekao! :gut: :gut: :gut:
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 27 mar 2013 05:52

Roger Wilco je napisao/la:Pismen Bošnjak, NE MOŽE, ponavljam NE MOŽE glasati za Komšića.
Ja sam glasao za Komsica zato sto mu je protivkandidat bio Ustasa. :zastava:
Politicka nepismenost je vracati HDZ u Predsjednistvo.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 27 mar 2013 06:55

Abidaga je napisao/la:
Roger Wilco je napisao/la:Pismen Bošnjak, NE MOŽE, ponavljam NE MOŽE glasati za Komšića.
Ja sam glasao za Komsica zato sto mu je protivkandidat bio Ustasa. :zastava:
Politicka nepismenost je vracati HDZ u Predsjednistvo.
Za SDP glasao? Ili sta?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

e-din
Član

Post Postao/la e-din » 27 mar 2013 07:52

jedno je glasati za predsjednistvo a drugo glasati na lokalnim ili opstim izborima za neku stranku!

Odgovorite