javno zaprijetio nasim dusmanima i javno zagovara za ustroj republike BH sto nije nesto sto javno zagovara SDA npr.
Jeste rekao je da ce im osjeci prste i od toga nista nije bilo. Zato imamo sada stvar da nam hapse patriote i nesmiju iz sarajevskog pasaluka
maknuti. Toliko je on uspio sa svojom pricom. Ja ne znam sta je vama uopste sa SDA. koliko je losa duplo je bolja od ostalihi. Ni jedna stranka
nama nece nama vise dobra uciniti koliko je ona ucinila. Istina je nisu dosle reforme u njoj, nije se podmladila, nisu se najveci kocnicari i
nesposobnjakovici zamjenuli. Ali da ce nas ovaj TITO kako mu vec tepaju spasiti. Grdno se varate. Samo mogu reci FUJ FUJ FUJ.
Ovo je veci mucak nego ostali retarderi sto se prikazuju u liku cetnika i ustasa.
Pogledajte samo njegova shvatanja i protivljenja za vjeronauku u skolama i obdanistima
Predsjedavajući predsjedništva Željko Komšić napisao je interesantan tekst na svom blogu o vjeronauci u predškolskom odgoju i obrazovanju.
Komšić smatra da takve novine u preškolskoj nastavi nisu primjerene za tumačenje na ovom uzrastu i da može imati imati ozbiljne posljedice na emocionalno - socijalnu sferu djetetova bića.
"Djeca u predškolskom uzrastu su u dobi, pa i do punoljetstva čak, kada ne mogu govoriti i odlučivati u svoje ime - pravnički rečeno nemaju poslovnu sposobnost ", napisao je Komšić i dodao:
i da može imati imati ozbiljne posljedice na emocionalno - socijalnu sferu djetetova bića.
Ma ne moj. Moje djete i moj izbor ako ga hocu voditi na vjeronauku. Svagdje u evropi je to dozvoljeno da roditelji odluce
za svoje dijete. Medjutim samo u bosni ti bosnjo si financijer svega i nemas pravo da odgajas svoje dijete na pravom putu
jer si u suprotnom kao laznog morala.
i vi i vaše dijete, ako vam dijete ne ide na vjeronauku, je pokušaj stvaranja lažnog sistema vrijednosti i
na kraju lažnog morala
Ma ko tebe pita za moral, to je demokratija. Ako neces da ti djete ide onda nemora ima
druge programe za tebe.
Ovaj demagog ce samo nama dohakati.