Onda kao prvi u osmini finala idemo na Iran koji je bio drugi,
preko Obale Slonovače u četvrtfinalu,
a onda do polufinala sa Belgijancima ,
U finalu dočekujemo veliki Brazil
na žalost, predaleko je Brazilkenan je napisao/la:steta sto ovo svjetsko nije u asutriji, da nas po utakmici bude bar 20 000. ovako dosta nam polufinale.
Da,citam treba preko 10-12 000 km da se ode dole....noel malcolm je napisao/la:na žalost, predaleko je Brazilkenan je napisao/la:steta sto ovo svjetsko nije u asutriji, da nas po utakmici bude bar 20 000. ovako dosta nam polufinale.
Ma nije to tacno 10-12.000KM, ja gledo neki dan iz Njemacke let sa 5 dana u hotelu sa 4* kosta 7-800,-€halifa81 je napisao/la:Da,citam treba preko 10-12 000 km da se ode dole....noel malcolm je napisao/la:na žalost, predaleko je Brazilkenan je napisao/la:steta sto ovo svjetsko nije u asutriji, da nas po utakmici bude bar 20 000. ovako dosta nam polufinale.
@ Kenane ako si mislio na Austriju,bilo bi nas i vise zbog velicine stadina na svjetskom prvenstvu...primjer
u Brazilu od 12 stadiona imas 5 preko 60 000.
Neka smo se mi plasirali,bice i podrske
Ja sto citam ta cifra je u pitanju...plus ce jos cjene da idu gore u Brazilu,a treba pojest,popit sta......neces postit tamoABen je napisao/la:Ma nije to tacno 10-12.000KM, ja gledo neki dan iz Njemacke let sa 5 dana u hotelu sa 4* kosta 7-800,-€halifa81 je napisao/la:Da,citam treba preko 10-12 000 km da se ode dole....noel malcolm je napisao/la:
na žalost, predaleko je Brazil
@ Kenane ako si mislio na Austriju,bilo bi nas i vise zbog velicine stadina na svjetskom prvenstvu...primjer
u Brazilu od 12 stadiona imas 5 preko 60 000.
Neka smo se mi plasirali,bice i podrske
U mene je jaran otišao ove godine na hadž,Jack je napisao/la:Tacno tako.Put oko svijeta je izmedju 5000-6000 Eura.
Brazil karte avionske sad su jeftine ali ce poskupiti i do 10 puta.Imas favele gdje siromasi stanuju.Dijelovi velikih gradova.Dosta kriminala,ali mislim,Brazilska ekonomija nije tako jaka.Posebno za toliko nabijanje hotela i zapravo i nije.Ja vam svim savjetujem da rezervisite i kupite karte u hotelu dok su jeftine.Tako cete ustediti par stotina Eura mozda cak i hiljada
to su slatke brigeHaris je napisao/la:Problem ako se prodje grupna faza, a ti rezervisao "samo" te tri utakmice, kuda onda?

Zašto si pitanje postavio na ovoj temi???amkos je napisao/la:Hoće li mi neko biti žirant (garant) prilikom uzimanja kreditnog aranžmana ? Bujrum.. :chef: