Prijedor: 485/1.082 (-597, -55,2%)
Bosanski Novi: 164/375 (-211, -56,3%)
Bosanska Kostajnica: 30/99 (-69, -69,7%)
Bosanska Dubica: 126/330 (-204, -61,8%)
Krupa na Uni: 3/34 (-31, -91,2%)
Oštra Luka: 15/50 (-35, -70%)
Bos Novi je selo vece.Nikako grad.Mene cudi kad cetnici kazu da Srbi drze gradove pa ubrajaju i Bos Novi u nje
Inace u gradu je haman najvise Bosnjaka prijavljeno vanka.Tako da ocekuj da od svih malo vecih sela Sumske.Procent Bosnjaka ce biti najveci u tom selu
Bos Dubica.Malo vece selo.Mala dolinica Une.Okruzeno sumom.Suma ti je od Puharske pa nadalje.A mi Prijedorcani smo znali reci.Joooooj.Nemoj molim te da idem za Dubicu prije.Jer tako je herav put,toliko krivina,toliko sume.Horor zivi.Put Sana-Prijedor je fin,Dolina Sane.Sve fino.Pitoma sela.Tako da je taj dio fin ali onaj za Dubicu.Horor
Pogledaj sela Srpska Dubice.Tamo su najveci Srbi i najjaci im borci.Tja.Manje Srba na tom dijelu nije samo+ za nas.Nego jos jedan veci +.Ja u svako doba dana bih zajebavao Drvarskog cetnika ali ne bih onog iz Dubice.Oni tamo prvo bodu pa poslije pitaju.Inace vole reci da su Krajisnici tamo i zesci.Dalje Gradiska i ti krajevi.Ne zele ni da cuju da su iz Krajine.Ziva istina
Krupa na Uni.Hasani i tih par sela veselih.To se rasipa.3/34.Kakvo samaranje.Pa pocetkom iduce decenije ova opcina ce propasti.To je realnost.Morat ce da se ukine i pripoji Bos Novom.Trenutno se jos drze ali kad zijane jos 200-300 stanovnika.Bit ce neodrziva opcina
Kostajnica.Sva u sumi takodjer.
Jedina sela da valjaju Srpska su:
Koprivna,Usorci i Ostra Luka u Ostroj Luci
Cirkin Polje,Gomjenica,Orlovaca,tih par sela oko Prijedora
Ono gore Palanciste,Crna Dolina to su vukojebine
Lamovita i to
I ono dole Busnovi i ta sela podno Behremaginice.Kako fino zvuci planina
Ljubija je u sumi.Katolicka Ljubija.Ona nasa je plodan dio Ljubije.Islam ili Donja Ljubija
Imas Brdo.To je sve plodno.Zove se brdo,jer je pogled najbolji na Prijedor.Iz Biscana se najbolje Prijedor vidi
Realnost.Kako da ce Srbi nesto dici ovdje.Da nemaju Prijedora.10 puta gore bi se raspali