Propali forum Komunjara ustaskog vlasnika kiks me ne zanima ni 1%
Pazi strajk u Kruscici kraj Viteza.Vidi zastave

Realnost panslavena koji zaboravljaju da zemlja Bosnjaka nije Jugoslavija nego Bosna, da jednopartijsku Jugoslaviju nikad nisu opsovali iako je bila zemlja titoisticki majmuna i da je broj zaposlenih na slobodnoj teritoriji svaki dan sve veci:amkos je napisao/la:Pa ovo je realnost.Abidaga je napisao/la:OqiJR7dYaoQ
Preglupa stranica,vjerovatno je vlasnik neki srbinCrow Jane je napisao/la:Kako je ona FB stranica Sabir Iztarcina debilna
Da, žešća glupost. Sami naziv grupe im je glup.JuzniDoboj je napisao/la:Preglupa stranica,vjerovatno je vlasnik neki srbinCrow Jane je napisao/la:Kako je ona FB stranica Sabir Iztarcina debilna
Ovo namjerno samo da bude faca na internetu.Gost1 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Samo dokaz da je i Hayat dio jugočetničke medijske koalicije zvane N1-Pink-FTV-OBN-oSRBođenje-Slobina Bosna-Dnevni Avaz.amkos je napisao/la:Ovaj Omer je koliko znam iz Mostara. Jedno vrijeme je imao svoju emisiju "Monty Dayton" na TV Hayat. Emisiju je vodio sa kolegom, mislim Hrvatom iz Mostara. Ne sjećam se kako se taj zvao.
Ostala dvojica su mi nepoznati.
http://indikator.ba/Vijest.aspx?p=1&id= ... H+Telecomavetlana Cenić izabrana je jučerašnjoj Skupštini dioničara za v.d. člana Nadzornog odbora BH Telecoma, izvještava Indikator.ba.
Uprkos tome što je bilo protivljenja iz stranke SDA njenoj kandidaturi, Cenićeva je dobila apsolutnu većinu od 99,6 % glasova prisutnih dioničara. Protiv je bilo svega 0,0006 %, a nevažećih listića 0,3901%.
Cenićeva, kandidat stranke SBB, na mjestu člana Nadzornog odbora BH Telecoma je u ime državnog kapitala zamijenila Fuada Ćibukčića, koji je juče razriješen radi podnošenja ostavke zbog obavljanja druge funkcije (direktor Fonda za zaštitu okoliša FBiH).
Svetlana Cenić je imenovana za vršioca dužnosti člana NO BH Telecoma do okončanja konkursne procedure, a najduže do tri mjeseca. Dioničari Bh Telecoma također su usvojili trogodišnji plan poslovanja društva za period 01.01.2018.-31.12.2020. godine.
https://www.intermagazin.rs/bosanski-an ... o-poreklo/Verski analitičar iz Tuzle o traganju za poreklom, zemljacima koji su se osećali i izjašnjavali kao Srbi, duhovnosti, vehabijama… Moj pradeda Alija je 1912. godine poginuo kao srpski vojnik.Jedan je od retkih Bosanaca islamske veroispovesti koji se izjašnjavaju kao Srbi. Zbog toga trpi osude u rodnom Lukavcu kod Tuzle, a na prozivke muslimanskih nacionalista iz cele BiH odgovara:
– Oprosti im Bože, ne znaju šta čine! Ja sam to što jesam, meni neka sude po mojim delima, ali se istine odreći neću. Mehmedalija Nuhić, verski analitičar iz Tuzle, koji je magistrirao na temi islamskog fundamentalizma, a sprema odbranu doktorata na Pravnom fakultetu u Beogradu, za „Novosti“ kaže da ne samo da se izjašnjava kao Srbin, nego se tako i oseća.
– Čovek se može izjašnjavati od prilike do prilike, od potrebe do potrebe, od nužde do koristi, ali osećati se može samo iskonski, naravno samo uz uslov istine i slobode. Potreba za pravdom i želja za slobodom su temeljne vrednosti srpsko-pravoslavne duhovnosti, koju tradicionalnost i potreba jedinstva kroz duhovnost vere čuvaju vekovima u srpsko – narodnom biću i pre nego što su Srbi kao narod pripadali pravoslavlju.
hamza je napisao/la:Jos jedan izdajica bosnjaka i islama!
BOSANSKI ANALITIČAR UZBURKAO BiH: „Ja sam Mehmedalija, ali znam svoje pravo poreklo!“
https://www.intermagazin.rs/bosanski-an ... o-poreklo/Verski analitičar iz Tuzle o traganju za poreklom, zemljacima koji su se osećali i izjašnjavali kao Srbi, duhovnosti, vehabijama… Moj pradeda Alija je 1912. godine poginuo kao srpski vojnik.Jedan je od retkih Bosanaca islamske veroispovesti koji se izjašnjavaju kao Srbi. Zbog toga trpi osude u rodnom Lukavcu kod Tuzle, a na prozivke muslimanskih nacionalista iz cele BiH odgovara:
– Oprosti im Bože, ne znaju šta čine! Ja sam to što jesam, meni neka sude po mojim delima, ali se istine odreći neću. Mehmedalija Nuhić, verski analitičar iz Tuzle, koji je magistrirao na temi islamskog fundamentalizma, a sprema odbranu doktorata na Pravnom fakultetu u Beogradu, za „Novosti“ kaže da ne samo da se izjašnjava kao Srbin, nego se tako i oseća.
– Čovek se može izjašnjavati od prilike do prilike, od potrebe do potrebe, od nužde do koristi, ali osećati se može samo iskonski, naravno samo uz uslov istine i slobode. Potreba za pravdom i želja za slobodom su temeljne vrednosti srpsko-pravoslavne duhovnosti, koju tradicionalnost i potreba jedinstva kroz duhovnost vere čuvaju vekovima u srpsko – narodnom biću i pre nego što su Srbi kao narod pripadali pravoslavlju.
Nebitan lik totalno kao semafor u GTA San Andreas.Ma ko ga j...e!
amkos je napisao/la:Nebitan lik totalno kao semafor u GTA San Andreas.Ma ko ga j...e!
Jel to trebo pocet glumit ramba da nebi bio debil?Abidaga je napisao/la:Vlasi mu spalili automobil, majci mu pjevali cetnicke pjesme, komsiji otrovali krave, a on im odgovara:
"Taj što mi je zapalio auto nije nikakav Srbin, ne želimo nikog da optužujemo, kretena ima u svakom narodu.."
http://faktor.ba/vijest/ermin-pavica-za ... jam-273386