Osnovne skole 2013/2014 nacionalnost ucenika mapa
Re: Osnovne skole 2013/2014 nacionalnost ucenika mapa
aburovicu sta ovo za Odzak, Orasje i Brcko?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Tako uradiaburovic je napisao/la:Ovo je za pravoslavne, sta nedostaje, molim te napisi ispod pa cu to dopuniti.
Cajnice 99%
Kotor Varos 83%
Skender Vakuf 97%
Varcar Vakuf 98%
Istocni Drvar,Pale i Gacko 100%
Rudo 97,8% pravoslavni i 2,2% Bosnjaci
Foca 99,2% Pravoslavni
Osmaci 81% Pravoslavni
Sipovo 95% Pravoslavni
Vukosavlje 40,6% Pravoslavni
Brcko 39,7% Pravoslavni
Ravno 20% Pravoslavni
Lopare 92% Pravoslavni
Ovo ostalo je sve 0%
Ukljucujuci Orasje i Odzak, kao i brojne druge opcine.Nijedna opcina ne prelazi 1% u Federaciji izvan tih 4-5 opcina sto sam stavio
Sve te opcine stavi 0%.Nema veze i da ih je 0,9%.Tamo gdje prelazi 1% rekao sam ti gdje je, a nigdje ne prelazi u Federaciji, sem tamo gdje sam ti rekao
Prepravi mapu za Bosnjake, imas tu par opcina da ponovo dodas.Focu, Cajnice...itd
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Rudo 2,.2% Bosnjakaaburovic je napisao/la:
Cajnice 1% Bosnjaka
Ovo ostalo je sve 0% ukljucujuci i Pale.Iako Focu stavi 0,8%
To je sve za Bosnjake
Kakanj moram da provjerim.Kao i Jajce.Ovo ostalo je sve tacno
A znas dobro da je sumska sva tacna.Dao sam ti cifre
Vukosavlje 49% Bosnjaka, i to dodaj
Ova mapa za Bosnjake, nakon sto sam Capljinu nasao.Skoro je rijesena.Jedini problem sad mi je Jajce i Kakanj
Sumnjam da ce biti preko 50% Bosnjaka u Jajcu.
Kakanj bi mogao preci 90%.Ja se nadam
Moram provjeriti te 2 opcine jos.Nadam se da cu i to naci.Ako ne ove sedmice.Onda cu probati iduce da to zavrsim

Ah, da.Romsko pitanje
Kalesiju ces staviti na 97% Bosnjaka.Naime ima 85 Roma ovdje.I oko 10 tak Srba od 3300 ucenika osnovnih skola.Zapravo to je 3296 da budem precizan
Banovici imaju 76 Osnovaca Roma od 1987 ucenika.Ima jos i malo manje od 10 Hrvata u Osnovnim skolama.Napisi 96% Bosnjaka za Banovice
Teocak ima 15 Roma i 2 ostala, od 650 ucenika.Napisi 97,6% Bosnjaka za Teocak
Gradacac ima 26 Roma, i veoma malo ostalih.Stavi 98% Bosnjaka za Gradacac
Sapna ima 22 Roma i 2 Srbina od 888 ucenika.97,3% Bosnjaka u Sapni
Lukavac ima 53 Roma.Oko 30 tak Srba.Svi Srbi u Federalnoj Krtovi idu u cetnitet u skole.Ima nesto malo vise mladezi tamo.Oko 90 tak Crovata.Ukupno 3291 ucenik Osnovnih skola.Znaci 170 tak Nebosnjaka.Bosnjaka je ovdje 94,2%.To je za Lukavac
Gracanica ima 39 Roma.Srba haman i nema.Od 4528 ucenika.Bosnjaci 99% u Gracanici
Celic ima 3 Roma, i 10 tak Hrvata u osnovnim skolama.Od 959 ucenika.Celic je 98% Bosnjaci
Kladanj ima 18 Roma i 3 Srbina u osnovnim skolama.Ukupno 1067 ucenika.Stavi 98% Bosnjaka za Kladanj
Zivinice imaju 202 Roma.Oko 10 tak Srba.I cirka 90 tak Crovata.Od 5652 ucenika.To je 94,2% Bosnjaka
To su one Zivinice gdje ima i do 10% Roma na popisu 2013, kako neki pricaju
Tuzla ima 366 Roma.I oko 400 tinjak Crovata.I oko 100 tinjak Srva
Od 8590 ucenika..Tuzla stavi da su Bosnjaci na 90%.Da ne mjenjas boju dzaba
Kalesiju ces staviti na 97% Bosnjaka.Naime ima 85 Roma ovdje.I oko 10 tak Srba od 3300 ucenika osnovnih skola.Zapravo to je 3296 da budem precizan
Banovici imaju 76 Osnovaca Roma od 1987 ucenika.Ima jos i malo manje od 10 Hrvata u Osnovnim skolama.Napisi 96% Bosnjaka za Banovice
Teocak ima 15 Roma i 2 ostala, od 650 ucenika.Napisi 97,6% Bosnjaka za Teocak
Gradacac ima 26 Roma, i veoma malo ostalih.Stavi 98% Bosnjaka za Gradacac
Sapna ima 22 Roma i 2 Srbina od 888 ucenika.97,3% Bosnjaka u Sapni
Lukavac ima 53 Roma.Oko 30 tak Srba.Svi Srbi u Federalnoj Krtovi idu u cetnitet u skole.Ima nesto malo vise mladezi tamo.Oko 90 tak Crovata.Ukupno 3291 ucenik Osnovnih skola.Znaci 170 tak Nebosnjaka.Bosnjaka je ovdje 94,2%.To je za Lukavac
Gracanica ima 39 Roma.Srba haman i nema.Od 4528 ucenika.Bosnjaci 99% u Gracanici
Celic ima 3 Roma, i 10 tak Hrvata u osnovnim skolama.Od 959 ucenika.Celic je 98% Bosnjaci
Kladanj ima 18 Roma i 3 Srbina u osnovnim skolama.Ukupno 1067 ucenika.Stavi 98% Bosnjaka za Kladanj
Zivinice imaju 202 Roma.Oko 10 tak Srba.I cirka 90 tak Crovata.Od 5652 ucenika.To je 94,2% Bosnjaka
To su one Zivinice gdje ima i do 10% Roma na popisu 2013, kako neki pricaju
Tuzla ima 366 Roma.I oko 400 tinjak Crovata.I oko 100 tinjak Srva
Od 8590 ucenika..Tuzla stavi da su Bosnjaci na 90%.Da ne mjenjas boju dzaba

Kakanj 3831 ucenik u Osnovnim skolama
Srba 8
Bosnjaka 3546
Roma 90 tak..........Ima ih par oko Varde, u Kaknju.Iako 1/4 Roma se deklarisu kao Bosnjaci neki ih upisuju kao Bosnjake.He-He
Hrvata ostatak, znaci nesto malo manje od 200
Iako,mozda je i manje
Receno mi je da vecina Roma ne ide u srednje skole.I do preko 90% Roma, da su tamo sve Bosnjaci u srednjim skolama .
Srednja skola 1756 Srednjoskolaca/1699 Bosnjaka
Kako je obicno broj Srednjoskolaca duplo manji od Osnovaca.Crovatima cu dati 150 tak Osnovaca ovdje.Necu im niti 200 dati
Pisi Kakanj kao 92,7% Bosnjaci
I oko 4,8% Katolika u opcini
Srba 8
Bosnjaka 3546
Roma 90 tak..........Ima ih par oko Varde, u Kaknju.Iako 1/4 Roma se deklarisu kao Bosnjaci neki ih upisuju kao Bosnjake.He-He
Hrvata ostatak, znaci nesto malo manje od 200
Iako,mozda je i manje
Receno mi je da vecina Roma ne ide u srednje skole.I do preko 90% Roma, da su tamo sve Bosnjaci u srednjim skolama .
Srednja skola 1756 Srednjoskolaca/1699 Bosnjaka
Kako je obicno broj Srednjoskolaca duplo manji od Osnovaca.Crovatima cu dati 150 tak Osnovaca ovdje.Necu im niti 200 dati
Pisi Kakanj kao 92,7% Bosnjaci
I oko 4,8% Katolika u opcini

Burovicu.Malo ces dodati one cifre za Tuzlanski kanton, zbog Roma!.Imas procente Bosnjaka napisano
Dodat ces Kakanj to sto sam napisao 92,7% Bosnjaci.Ne bojte se sve je tamo tamno-zeleno
Vukosavlje ces staviti kao 49% Bosnjaci.Roma je 10%+.Procent Srba sam ti dao ovdje
Pravoslavne imas ono sto fali cifre,tj sto nisi prije uradio
Njihov broj u svim opcinama ostalim je minoran.Travnik 15 tak.Kakanj 8.Jajce 10 tak i manje.Znaci sve to pisi kao 0% u Federaciji, sve dok ne prodje 0,5% sto nigdje nije slucaj.Sem mozda Sarajeva, ali cuj.Ko sam ja niti hocu, zelim, da provjeravam i to, kad nece niko iz Sarajeva da provjeri
Napravi mapu za katolike do kraja ove sedmice takodjer.Imas sad sve cifre pouzdane, sem Jajca.
Da ima ovdje Sarajevske brigade koja zna da nadje podatak, pa da mi kaze nesto makar za Sarajevo, ali dzaba se nadam.
Jedino mi ostaje da provjerim Jajce?Moguce je da Jajce padne na ispod 50% Bosnjaka.Dobijam veoma lose cifre iz Jajca.Ovo ostalo je nakon Kaknja i Capljine, i sad sam ti dao broj Roma po skolama.Sve zavrseno
Uglavom zavrsi mape do kraja sedmice.Kad nadjem podatak za Jajce.Javit cu ti.To cemo obojati iduce sedmice.I mapa ce biti gotova.Znas, meni se ovo ne radi, ne volim da gubim zivce oko ovog, ali sad napokon, skoro sam sve nasao.Ostaje mi nesto veoma sitno da nadjem, sto cu i uraditi
:chef:
Dodat ces Kakanj to sto sam napisao 92,7% Bosnjaci.Ne bojte se sve je tamo tamno-zeleno
Vukosavlje ces staviti kao 49% Bosnjaci.Roma je 10%+.Procent Srba sam ti dao ovdje
Pravoslavne imas ono sto fali cifre,tj sto nisi prije uradio
Njihov broj u svim opcinama ostalim je minoran.Travnik 15 tak.Kakanj 8.Jajce 10 tak i manje.Znaci sve to pisi kao 0% u Federaciji, sve dok ne prodje 0,5% sto nigdje nije slucaj.Sem mozda Sarajeva, ali cuj.Ko sam ja niti hocu, zelim, da provjeravam i to, kad nece niko iz Sarajeva da provjeri
Napravi mapu za katolike do kraja ove sedmice takodjer.Imas sad sve cifre pouzdane, sem Jajca.
Da ima ovdje Sarajevske brigade koja zna da nadje podatak, pa da mi kaze nesto makar za Sarajevo, ali dzaba se nadam.
Jedino mi ostaje da provjerim Jajce?Moguce je da Jajce padne na ispod 50% Bosnjaka.Dobijam veoma lose cifre iz Jajca.Ovo ostalo je nakon Kaknja i Capljine, i sad sam ti dao broj Roma po skolama.Sve zavrseno
Uglavom zavrsi mape do kraja sedmice.Kad nadjem podatak za Jajce.Javit cu ti.To cemo obojati iduce sedmice.I mapa ce biti gotova.Znas, meni se ovo ne radi, ne volim da gubim zivce oko ovog, ali sad napokon, skoro sam sve nasao.Ostaje mi nesto veoma sitno da nadjem, sto cu i uraditi

Zadnja izmjena: aburovic, dana/u 08 mar 2014 15:02, ukupno mijenjano 5 puta.
Rogatica 98,2% Srba
Rudo 97,8% Srba
Pogledaj sve ponovo, i vidi da nisi sta zaboravio.Dodaj Bosnjake ono sto sam stavio.Jajce samo prazno stavi
Rudo 97,8% Srba
Pogledaj sve ponovo, i vidi da nisi sta zaboravio.Dodaj Bosnjake ono sto sam stavio.Jajce samo prazno stavi

Zadnja izmjena: aburovic, dana/u 07 mar 2014 16:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Mapa je dobro zavrsena.Ostali su neki sitni detalji, najvaznije je Jajce jos naci
Sta nam mapa prica
Pozitivno
U Loparama imas 83 Bosnjacka osnovca.Sto je znak da dobar dio Bosnjaka Koraja je prijavljen u Celicu, jer samo naselje ima tek 200 tinjak redovnih biraca.Ocito nije tako, i Koraj ima znatno vise stalnih Bosnjaka, nego sto se misli
Bosnjaci su vecina u opcini Vukosavlje(Relativna).Iako opcina ima i veoma velik broj Romske populacije u skolama, cirka 10%.S, njima to je cirka 60% Osnovaca u opcini.Na podrucju opcine Srebrenica.Bosnjaci cine vecinu osnovaca.U Busovaci i Novom Travniku su Bosnjaci preko 55% Osnovaca.Veoma dobar rezultat u Zepcu gdje od 2830 tak Osnovaca, imas skoro 1400 Bosnjaka ove skolske godine.U Odzaku smo izjednaceni s brojem katolika u osnovnim skolama. No, imas mnogo vise opcina s preko 10% Bosnjaka u osnovnim skolama po cetnitetu(Prijedor, Novi,Gradiska, Kotor Varos,Zvornik,Doboj, Teslic..itd) U Federaciji rijetko koja opcina ima preko 1% Srba u osnovnim skolama.Sem Sanskog Mosta gdje jedva prelaze 1%.Jedine opcine gdje prelaze 10% su
Drvar 380 Srba od 419 ukupno ili oko 90%
Glamoc 70 Srba od 273 ukupno, ili cirka 30%
Ravno 2 Srba, od 10 ukupno
Bosansko Grahovo oko 90% Srba
I to je to.U Sarajevskom kantonu pa i u svim ostalim opcinama, to je sitnis.Bugojno oko 10 tak.Travnik oko 15 tak Osnovaca Srba.Zenica nesto malo vise, oko 50 tak od 10 000+ ukupno.Znaci, ama apsolutno nemaju nikakvu vazniju ulogu dole.Nas broj nije toliko los, kao sto sam prije rekao u Centralnoj Bosni.Ostaje da se provjeri Jajce, sto cu nadam se uraditi vec ovih dana.Takodjer u Brckom cinimo sad 49% osnovaca, a s Romima smo apsolutna vecina u osnovnim skolama.U Konjicu cinimo 98% osnovaca, sto je moze se reci zavrsena prica.Iako je bilo 11 000 katolika dole nekad.S 40 tak osnovaca katolika od 2100+ to je kraj price za njih
Najgora im je prica Mostar.Opcina gdje Srba ima malo vise cirka 1%+.Bosnjaka 46,5%.Ima znatno slabiju dominaciju katolika, nego kako se prica.A pricalo se godinama o nekom iseljavanju ka Sarajevu ili ostalim glupostima
Ima tu i losih vijesti, tipa Rogatica, Visegrad i Foca,posebno Visegrad je podbacio gdje udio Bosnjaka znatno manji nego sto se misllo, do drugih opcina
Opcine s vise od 300 Osnovaca Bosnjaka u sumskoj:10
1) Bratunac
2) Srebrenica
3) Bos Novi
4)Teslic
5) Doboj
6)Bijeljina
7) Bosanska Gradiska
8) Kotor Varos
9)Prijedor
10)Zvornik
Od tih 10 nabrojanih..Njih 5 imaju preko 500 Bosnjaka u osnovnim skolama.Njih 4 preko 600.Njih 3 preko 700
Prijedor s 936 Bosnjaka u osnovnim i nije najveci, jer Doboj ima 1018 Bosnjackih osnovaca
Mapa sumske i nije toliko losa.Sad je sasvim jasno da uz pamet.Preuzimanje Srebrenice nije nemoguca misija.Bratunac s 20% Bosnjaka u osnovnim skolama, nije toliko lose
Ne vjerujem da ce se formirati opcina Stanari, jer bi procent Bosnjaka u Doboju skocio s 18% Sada, na preko 25% u osnovnim skolama, sto bi dovelo do ionako znatno vece panike
Ako se poredi da je Doboj najblize entitetskoj liniji, i da ima prilicno jako i veliko Bosnjacko zaledje u blizini samog gradica
Sto se tice katolika.Cak i Stolac gdje su imali 68% Hrvata u osnovnim skolama prije 3 godine im je sad malo oslabio, jer procentualno sad ih je samo 65%.Dok nas procent je skocio.Ipak, vrijeme ce nam reci kako ce se kretati stanovnistvo ovdje.Hrvatska je u Eu.Valja gledati neke ''Hrvatske '' opcine i broj osnovaca u buducnosti
Ti, samo mapu katolika uradi.To ce biti nadam se brzo
Sta nam mapa prica
Pozitivno
U Loparama imas 83 Bosnjacka osnovca.Sto je znak da dobar dio Bosnjaka Koraja je prijavljen u Celicu, jer samo naselje ima tek 200 tinjak redovnih biraca.Ocito nije tako, i Koraj ima znatno vise stalnih Bosnjaka, nego sto se misli
Bosnjaci su vecina u opcini Vukosavlje(Relativna).Iako opcina ima i veoma velik broj Romske populacije u skolama, cirka 10%.S, njima to je cirka 60% Osnovaca u opcini.Na podrucju opcine Srebrenica.Bosnjaci cine vecinu osnovaca.U Busovaci i Novom Travniku su Bosnjaci preko 55% Osnovaca.Veoma dobar rezultat u Zepcu gdje od 2830 tak Osnovaca, imas skoro 1400 Bosnjaka ove skolske godine.U Odzaku smo izjednaceni s brojem katolika u osnovnim skolama. No, imas mnogo vise opcina s preko 10% Bosnjaka u osnovnim skolama po cetnitetu(Prijedor, Novi,Gradiska, Kotor Varos,Zvornik,Doboj, Teslic..itd) U Federaciji rijetko koja opcina ima preko 1% Srba u osnovnim skolama.Sem Sanskog Mosta gdje jedva prelaze 1%.Jedine opcine gdje prelaze 10% su
Drvar 380 Srba od 419 ukupno ili oko 90%
Glamoc 70 Srba od 273 ukupno, ili cirka 30%
Ravno 2 Srba, od 10 ukupno
Bosansko Grahovo oko 90% Srba
I to je to.U Sarajevskom kantonu pa i u svim ostalim opcinama, to je sitnis.Bugojno oko 10 tak.Travnik oko 15 tak Osnovaca Srba.Zenica nesto malo vise, oko 50 tak od 10 000+ ukupno.Znaci, ama apsolutno nemaju nikakvu vazniju ulogu dole.Nas broj nije toliko los, kao sto sam prije rekao u Centralnoj Bosni.Ostaje da se provjeri Jajce, sto cu nadam se uraditi vec ovih dana.Takodjer u Brckom cinimo sad 49% osnovaca, a s Romima smo apsolutna vecina u osnovnim skolama.U Konjicu cinimo 98% osnovaca, sto je moze se reci zavrsena prica.Iako je bilo 11 000 katolika dole nekad.S 40 tak osnovaca katolika od 2100+ to je kraj price za njih
Najgora im je prica Mostar.Opcina gdje Srba ima malo vise cirka 1%+.Bosnjaka 46,5%.Ima znatno slabiju dominaciju katolika, nego kako se prica.A pricalo se godinama o nekom iseljavanju ka Sarajevu ili ostalim glupostima
Ima tu i losih vijesti, tipa Rogatica, Visegrad i Foca,posebno Visegrad je podbacio gdje udio Bosnjaka znatno manji nego sto se misllo, do drugih opcina
Opcine s vise od 300 Osnovaca Bosnjaka u sumskoj:10
1) Bratunac
2) Srebrenica
3) Bos Novi
4)Teslic
5) Doboj
6)Bijeljina
7) Bosanska Gradiska
8) Kotor Varos
9)Prijedor
10)Zvornik
Od tih 10 nabrojanih..Njih 5 imaju preko 500 Bosnjaka u osnovnim skolama.Njih 4 preko 600.Njih 3 preko 700
Prijedor s 936 Bosnjaka u osnovnim i nije najveci, jer Doboj ima 1018 Bosnjackih osnovaca
Mapa sumske i nije toliko losa.Sad je sasvim jasno da uz pamet.Preuzimanje Srebrenice nije nemoguca misija.Bratunac s 20% Bosnjaka u osnovnim skolama, nije toliko lose
Ne vjerujem da ce se formirati opcina Stanari, jer bi procent Bosnjaka u Doboju skocio s 18% Sada, na preko 25% u osnovnim skolama, sto bi dovelo do ionako znatno vece panike
Ako se poredi da je Doboj najblize entitetskoj liniji, i da ima prilicno jako i veliko Bosnjacko zaledje u blizini samog gradica
Sto se tice katolika.Cak i Stolac gdje su imali 68% Hrvata u osnovnim skolama prije 3 godine im je sad malo oslabio, jer procentualno sad ih je samo 65%.Dok nas procent je skocio.Ipak, vrijeme ce nam reci kako ce se kretati stanovnistvo ovdje.Hrvatska je u Eu.Valja gledati neke ''Hrvatske '' opcine i broj osnovaca u buducnosti
Ti, samo mapu katolika uradi.To ce biti nadam se brzo

Vukosavlje ima 10,4% Roma.Hrvata nema nikako
Bihac ima 3.6% Hrvata
Fojnica ima 27% Hrvata, a ne 37%'
Travnik 21,8% Hrvata a ne 12%
Kakanj je 5% Hrvata a ne 7,3%.To im je previse.
Tuzla ima 5% Hrvata.Zivinice 1.5% Hrvata
Celic 2% Hrvata.Srebrenik 3% oko 90 tak od 3900.Ima dobar dio mladezi u Spionici Srednjoj
Ovo ostalo ne mogu sad da gledam, ali ako uocim gresku.Reci cu ti vise kad Jajce obradim
Sto moram sutra da zavrsim,jer ne zelim da gubim vrijeme s ovim
Bihac ima 3.6% Hrvata
Fojnica ima 27% Hrvata, a ne 37%'
Travnik 21,8% Hrvata a ne 12%
Kakanj je 5% Hrvata a ne 7,3%.To im je previse.
Tuzla ima 5% Hrvata.Zivinice 1.5% Hrvata
Celic 2% Hrvata.Srebrenik 3% oko 90 tak od 3900.Ima dobar dio mladezi u Spionici Srednjoj
Ovo ostalo ne mogu sad da gledam, ali ako uocim gresku.Reci cu ti vise kad Jajce obradim
Sto moram sutra da zavrsim,jer ne zelim da gubim vrijeme s ovim

Ko je sve to nasao?E?ABen je napisao/la:Super su mape.
Nadam se da cu Jajce zavrsiti ove sad iduce sedmice.Pa da bude kraj ovog
Mapa je kao sto sam rekao.Skoro gotova.Jos sad sutra cu ici da nadjem podatak za Jajce, ako bude srece.I to je to

Kompliment se odnosi na obadvojicu, tebi sto si nasao podatke i aburovicu na crtanju. Mislim da su podatci super za Bosnjake. Ako imas podatke za starije godine, trebate napraviti bar za neke opcine usporedu.Jack je napisao/la:Ko je sve to nasao?E?ABen je napisao/la:Super su mape.![]()
Na primjer 1998/1999 - 2006/2007 - 2013/2014 za neke opcine SBK, Bosanski Petrovac, Odzak, Brcko, Srebrenicu, Doboj itd.
Nemoj se ljutiti, znam da radis puno oko ovoga ali ako imas te podatke, nebi bilo lose za moral Bosnjaka.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Ok.Sto se tice Jajca.
Berta Kucera 1069 ucenika:2 Srbina, 56 Roma i 1011 Bosnjaka.Bilo 1074 na pocetku Skolske godine
Osnovna skola 13 Rujan 842 ucenika:3 Srbina,60 Bosnjaka,770 tak Hrvata.
Brace Jezercic 252 ucenika:Najmanje 34, najvise 55 Bosnjaka
Podrucna skola Bespelj(Braca Jezercic) 36 Hrvata i 34 Bosnjaka s tim da mi cinimo vecinu na tom podrucju.Jer Seoci idu u Os Bespelj.U jednom Bespelju smo velika vecina.Ovo je podrucna skola u sastavu Brace Jezercic
Romi
Vinac 8
Kupresani 36
Grad Jajce 12
Opcina Jajce 2163 ucenika na kraju polugodista skolske 2013/2014 godine
Roma nema u Cro skolama.Samo Bosnjaka
Bosnjaka 51,3%
Roma 2,7%
Hrvata 45,8%
Pisi tako za Jajce.Kraj price.Gotovo
U Kupresanima ima Romsko naselje
Cry me a river.Jack je obradio i Jajce
Procentualno ako je vise od 34 Bosnjaka u Braci Jezercic .Moze da bude i do 52% Bosnjaka.Zavidan procent Roma
Zakljucak:
Hrvatske skole 1094 ucenika
Bosanske skole 1069 ucenika
Hrvata:0 U Bosanskim skolama
Bosnjaka 94-115 u ''Hrvatskim skolama''.
Moguce je da ce i prvi put Berta Kucera preci ove 2 ''Hrvatske '' skole iduce skolske godine
Berta Kucera 1069 ucenika:2 Srbina, 56 Roma i 1011 Bosnjaka.Bilo 1074 na pocetku Skolske godine
Osnovna skola 13 Rujan 842 ucenika:3 Srbina,60 Bosnjaka,770 tak Hrvata.
Brace Jezercic 252 ucenika:Najmanje 34, najvise 55 Bosnjaka
Podrucna skola Bespelj(Braca Jezercic) 36 Hrvata i 34 Bosnjaka s tim da mi cinimo vecinu na tom podrucju.Jer Seoci idu u Os Bespelj.U jednom Bespelju smo velika vecina.Ovo je podrucna skola u sastavu Brace Jezercic
Romi
Vinac 8
Kupresani 36
Grad Jajce 12
Opcina Jajce 2163 ucenika na kraju polugodista skolske 2013/2014 godine
Roma nema u Cro skolama.Samo Bosnjaka
Bosnjaka 51,3%
Roma 2,7%
Hrvata 45,8%
Pisi tako za Jajce.Kraj price.Gotovo
U Kupresanima ima Romsko naselje
Cry me a river.Jack je obradio i Jajce
Procentualno ako je vise od 34 Bosnjaka u Braci Jezercic .Moze da bude i do 52% Bosnjaka.Zavidan procent Roma
Zakljucak:
Hrvatske skole 1094 ucenika
Bosanske skole 1069 ucenika
Hrvata:0 U Bosanskim skolama
Bosnjaka 94-115 u ''Hrvatskim skolama''.
Moguce je da ce i prvi put Berta Kucera preci ove 2 ''Hrvatske '' skole iduce skolske godine

Sta mislis, jel lakse praviti mapu praviti ili naci podatke?
Meni kojem je trebalo 3 mjeseca da sve nadjem ovo.Ili Burovicu kojem je trebalo znatno manje da nacrta ovo.Iako je covjek bio i previse zaposlen nekim danima
Pih, ne provaljuj gluposti.U Sarajevskom smo pasaluku jer nema u Bosni ljudi poput mene koji znaju.To sam dokazao milion puta, ali dzaba ja to objasnjavam
Nemam zivaca da radim ovo.Srecom,sad sam Jajce zavrsio.Procitaj ovu poruku Burovicu kad dodjes, i uradi onako, kako smo se dogovorili
Zelim da zavrsim s tim danas-sutra
Bacite se na pod, sjedite i sutite sta sam sve nasao i dostavio.Bez komentara
Pssst

Meni kojem je trebalo 3 mjeseca da sve nadjem ovo.Ili Burovicu kojem je trebalo znatno manje da nacrta ovo.Iako je covjek bio i previse zaposlen nekim danima
Pih, ne provaljuj gluposti.U Sarajevskom smo pasaluku jer nema u Bosni ljudi poput mene koji znaju.To sam dokazao milion puta, ali dzaba ja to objasnjavam
Nemam zivaca da radim ovo.Srecom,sad sam Jajce zavrsio.Procitaj ovu poruku Burovicu kad dodjes, i uradi onako, kako smo se dogovorili
Zelim da zavrsim s tim danas-sutra
Bacite se na pod, sjedite i sutite sta sam sve nasao i dostavio.Bez komentara
Pssst

Zadnja izmjena: aburovic, dana/u 13 mar 2014 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
http://bosanskehistorije.com/geografija ... 4-bosnjaci
http://bosanskehistorije.com/geografija ... ravoslavni
http://bosanskehistorije.com/geografija ... 14katolici
Od 2 Srbina u Os Berta Kucera.1 pohadja Islamsku vjeronauku.Majka mu je Bosnjakinja.Samo 1 je cisto Srpski-Srpski brak i dijete.Samo 1 dijete ne pohadja Islamsku vjeronauku.Romi svi pohadjaju
U 13 Rujnu ima i par Bosanaca ili ostalih.Zato sam napisao 770 tak Hrvata
To je to
Napokon sam i ovo zavrsio
Trajalo je vise od 3 mjeseca ovo,puno zivaca i svega
Misljen ne moze da se zoomira.Mozes li to popraviti malo bolje Misljene, da se moze zoomirati ove mape
http://bosanskehistorije.com/geografija ... ravoslavni
http://bosanskehistorije.com/geografija ... 14katolici
Od 2 Srbina u Os Berta Kucera.1 pohadja Islamsku vjeronauku.Majka mu je Bosnjakinja.Samo 1 je cisto Srpski-Srpski brak i dijete.Samo 1 dijete ne pohadja Islamsku vjeronauku.Romi svi pohadjaju
U 13 Rujnu ima i par Bosanaca ili ostalih.Zato sam napisao 770 tak Hrvata
To je to
Napokon sam i ovo zavrsio
Trajalo je vise od 3 mjeseca ovo,puno zivaca i svega
Misljen ne moze da se zoomira.Mozes li to popraviti malo bolje Misljene, da se moze zoomirati ove mape