☑ Pravila foruma i savjeti

Propast vlaškog svijeta oko nas

Zmaj
Član

Re: Propast vlaskog svijeta oko nas

Post Postao/la Zmaj » 29 apr 2018 10:38

“MA, ODAKLE NJIMA BOMBA...” Prvi komšija u šoku posle EKSPLOZIJE NA DORĆOLU, uzrok detonacije i dalje MISTERIJA

slika

Radmila L. je stradala, a njen suprug Emil je teško povređen u eksploziji koja se dogodila juče u njihovom stanu na Dorćolu. Prema prvim informacijama, posumnjalo se da je eksplodirala plinska boca, ali tragovi na mestu nesreće ukazuju na mogućnost da je u pitanju bila - bomba.

Do nesreće je došlo juče u 11 sati u Ulici Braće Baruh 25a, a u trenutku eksplozije, u stanu se nalazio bračni par sa unukom (17).

- Mlađa unuka je bila u školi, a kad je eksplodiralo, devojčica se nalazila na drugom kraju stana, pa nije povređena - objašnjava prvi komšija.

On kaže da u trenutku nesreće nije bio u svom stanu, ali ga je u povratku dočekala potresna scena.

- Nama su ulazna vrata na par santimetara jedna od drugih. Prvo sam prošao pored policije i na putu do stana sam video baku kako leži, glava joj je bila odmah pored mojih vrata. Mnogo mi je žao, baš sam je voleo - priča ovaj komšija.

- On je bio fudbaler, njega ceo Dorćol zna. To su dobri ljudi, njima sigurno niko nije želeo da naudi. Niti je ko od njih bio na ratištu da bi imao bombu. Uostalom, čujem da pričaju da je možda kašikara, a u vreme kad smo deda i ja išli u vojsku, ta bomba nije ni postojala.
pročitajte i...

Po njegovim rečima, Radmila i Emil imaju tri sina i dve ćerke. Jedna ćerka i dve unuke su živeli sa njima, a jedan od sinova živi u zasebnom stanu u istoj zgradi.

- Video sam i njihovog sina danas, on kaže da sigurno nije bomba. A i vidite da su oštećenja samo kod kuhinje, mora da je plinska boca eksplodirala - smatra sused i dodaje da su svi stanari zgrade u šoku i neverici posle ovog događaja.

Da je za eksploziju kriva bomba posumnjalo se kada su juče tokom uviđaja na plafonu uočeni geleri, a plinska boca iz stana iznesena - neoštećena.

- Stvarno ništa ne znam i ništa mi nije jasno. Plinska boca koja je navodno izazvala eksploziju izneta je iz stana neokrnjena. Ni meni nije jasno šta se dogodilo, ni šta je eksplodiralo - izjavio je juče sin bračnog para u čijem se stanu dogodila eksplozija.

Prilikom eksplozije, oštećene su cevi koje su poplavile stan, te su vatrogasci iz predostrožnosti isključili struju u zgradi. Jedino što ukazuje da se nešto desilo jeste mokra fleka na zidu u prizemlju.

- Ovo su jaki, noseći zidovi, te nisu oštećeni. Kuhinja u kojoj se desila detonacija jeste kod prozora i samo tamo se vidi oštećenje - zaključuje komšija.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/ma-od ... ok/vb2wkxt
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 29 apr 2018 10:41

TRAGEDIJA U PANČEVU Čovek pucao sebi u glavu NASRED ULICE

Muškarac S. V. (49) pucao je sebi u glavu danas oko 17 sati u Ulici oslobođenja u Pančevu, nezvanično saznaje "Blic".

Zaprepašćeni građani pozvali su Hitnu pomoć, a lekarska ekipa konstatovala je smrt.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac je ispalio hitac sebi u slepoočnicu nasred ulice pred samim ulazom u groblje i preminuo je na licu mesta.

Policija je obavila uviđaj, a motivi za ovu tragediju još su nerazjašnjeni.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/trage ... ce/g536jel
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 29 apr 2018 16:06

IMAO 1,5 PROMILA Žena u Vranju umrla, pijani lekar nije bio u stanju da joj pruži pomoć

Lekar iz Vranja Nebojša S. (47) uhapšen je jer zbog pijanstva nije bio u stanju da pruži lekarsku pomoć ženi kojoj je pozlilo.

Kako saznajemo, Vranjanac Časlav Stojanović, nakon što je njegovo ženi Persi pozlilo, pozvao je ekipu Hitne pomoći kako bi joj ukazali pomoć. Ekipa je, kako saznajemo, prvo kasnila, a kada su stigli, bilo je očigledno da je lekar toliko pijan da nije mogao da pruži lekarsku pomoć nesrećnoj ženi, koja je ubrzo preminula.

Šokiran onim što se dogodilo, Stojanović je pozvao policiju, koja pronašla lekara u bolnici i kome je, nakon vađenja krvi i alkotesta, utvrđeno da je imao čak 1,5 promila alkohola u krvi.

Nebojša S. trenutno se nalazi u pritvoru, a na teret mu se stavlja delo neukazivanje lekarske pomoći. O događaju je obavešteno i tužilaštvo, a naložena je i obdukcija preminule žene, kako bi se utvrdilo da li je uzrok smrti nepružanje lekarske pomoći ili ne.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju naložilo je da se lekaru uzmu krv i urin na analizu, a da se on zadrži u pritvoru zbog krivičnog dela neukazivanja lekarske pomoći.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/imao- ... oc/lbw2km5

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 29 apr 2018 16:46

Tragedija u Hrvatskoj: Majka sedmero djece ubijena i zapaljena

U požaru koji je danas izbio u porodičnoj kući u Marinom Selu u blizini Lipika u Hrvatskoj jedna osoba je smrtno stradala, javljaju hrvatski mediji.
Prema informacijama iz policije, u 13.30 sati izbio je požar u Marinom Selu, na broju 74, a u kući je pronađena jedna osoba bez znakova života.

Prema nezvaničnim podacima, pronađeno je tijelo Marijanke L. stare 49 godina, a riječ je o nasilnoj smrti.

Index je objavio da je za ubistvo osumnjičen ljubomorni suprug Željko L. koji je uhvaćen u bjekstvu.

Marijanka je majka sedmero djece.

Portparolka Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila je da je oko 13.30 sati došlo do požara na porodičnoj kući u Marinom Selu i da je pronađeno tijelo ženske osobe stare 49 godina, te da će nakon uviđaja biti poznato više detalja.

Prema njenim riječima, slučaj će preuzeti Županijsko državno tužilaštvo iz Bjelovara.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/trag ... /180424149

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 30 apr 2018 15:14

Napravili voštanu figuru mrtvog sina: Ljube svog Marka, sagradili mu crkvu, freske sa njegovim likom (VIDEO)

slika

slika

slika

http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/295 ... bice-video

:sos:
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 02 maj 2018 11:53

Drina je napisao/la:slika
Tipicna vlaskorumunska faca.

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 02 maj 2018 11:54

UŽAS KOD KNJAŽEVCA Otac uhapšen zbog sumnje da je sina (14) zaključavao u kupatilo, pa SILOVAO

Muškarac B. V. (45) iz sela kod Knjaževca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio sina (14).

Kako saznajemo, dečak je živeo sa majkom jer su roditelji razvedeni, a kod oca je dolazio povremeno. Gnusni zločin otkriven je kada tinejdžer trebalo da praznike provede kod oca, što on nije hteo. Tada je, na majčino insistiranje da kaže zašto neće da ide, priznao da ga je otac zlostavljao.

Kako se ispostavilo, sumnja se da se B. V. u više navrata zaključavao sa detetom u kupatilo i nad njim obavljao nedozvoljene polne radnje.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas- ... pa/b0bmhgn

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 02 maj 2018 12:02

OBLJUBIO TRI MALOLETNICE Deda (70) novcem i slatkišima namamljivao devojčice u kuću, pa ih napastvovao

Muškarac D. P. (70) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je tokom 2017. i 2018. godine, u više navrata, počinio krivična dela obljuba nad nemoćnim licem i dva krivična dela nedozvoljene polne radnje.

Naime, osumnjičeni se tereti da je iskoristivši mentalno stanje tri maloletnice nad njima počinio obljubu. Sumnja se da je D. P. poverenje devojčica zadobio tako što im je najpre davao slatkiše, a zatim i novac od 100 ili 150 dinara, a potom ih vrbovao da dođu kod njega u kuću, gde ih je obljubio.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla lovačku pušku, koju je imao u nelegalnom posedu, zbog čega mu se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, stoji u policijskom saopštenju.

U istoj akciji, takođe u Smederevu, policija je uhapsila S. D. (36), zbog sumnje da je obljubio nemoćno lice. Osumnjičeni se tereti da je stupio u kontakt sa dvema maloletnicama i da je iskoristivši njihovo mentalno stanje, nad njima, u više navrata, počinio obljubu. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/oblju ... pa/wsd1gm8

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 03 maj 2018 06:41

U Naletu bijesa neko ce udariti zenu

Shvacam to.Neko se opljackati banku.Shvacam i to
Ali,pedofile,neko ko s**** iskoristava djecu,koji se pali ili zeli da ima s*** s 10 godisnjom curicom.To ne shvacam

Tja da se mene pita ja bih njega kastrirao na otvoreno.Istetovirao mu na celu pedofil.I ostavio ga da zivi.Pa,nek zivi s tim ako moze
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 03 maj 2018 06:43

Silovanje vlastitog sina
Nema sta.,Degenerici na kvadrat. :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 03 maj 2018 11:59

DRAMATIČAN POKUŠAJ OTMICE DEVOJČICE Majka jedva spasila ćerku od manijaka koji se predstavljao kao TENISER

Gordana M. majka devojčice koju je pokušao da otme manijak u Borči.

“Ne mogu da pomislim šta bi se desilo sa mojom ćerkicom da nisam potrčala za manijakom, da ga nisam zaustavila. Oteo bi mi dete.”

Ovako za “Blic” i dalje u šoku priča Gordana M. (46) majka devojčice (12) koju je u ponedeljak uveče na Putu za Ovču pokušao da kidnapuje Ljubomir P. (40) iz komšiluka. Ova žena uspela je da spreči manijaka da njenu ćerkicu strpa u kola na samo nekoliko metara od kuće u kojoj stanuje, a kako objašnjava, devojčica i dalje nije svesna šta se dogodilo.

- Taj manijak već godinu dana dolazi u prodavnicu koja se nalazi na nekoliko metara od naše kuće i predstavlja se kao teniser koji trenira kod Janka Tipsarevića. Pikirao je moju ćerku i konstantno je spopadao sa pričom da je “talentovana i da će joj pokloniti reket i trenirati besplatno” - priča ova žena.
Pročitajte još:

"Svi smo uplašeni, ovde ima mnogo dece, a otmičar je pretio da će njegova ekipa doći da dovrši započeti posao" ovako za "Blic" pričaju komšije devojčice (12) iz Borče, koju je sinoć pokušao da otme P.LJ. (40).

Kako kaže, ćerkica joj je prvi put pošto joj se Ljubomir predstavio kao teniser ispričala sve što joj je on govorio, ali i to da joj je kupovao čokoladice kako bi je “častio”.

- Mi smo se ovde doselili pre dve godine. Ljude znam iz viđenja. Ni pomislila nisam da je on neki manijak jer ljudi odavde ga znaju jer živi nedaleko od nas. Ćerkici sam stalno govorila da nema on šta da je čašćava, da joj kupuje čokoladice, jer i ja i suprug radimo i ni u čemu ni ona ni njene sestre i braća ne oskudevaju - naglašava uplašena majka.

Prisećajući se tog užasnog ponedeljka, ova žena kaže da se u ponedeljak oko 20 sati ispred njene kuće odigrala prava drama.

- Taj dan ona je otišla do prodavnice da kupi grickalice jer nam je u goste došao moj brat sa porodicom. Nekoliko minuta kasnije ona se vratila i ispričala da je ispred prodavnice onaj “teniser” i da hoće da je vodi da joj kupi picu. Ona je na to odgovorila da ne može dok ne pita mamu i tatu, na šta je on odbrusio “ne smeš da ih pitaš ništa" - priča ova žena.

I dalje pod stresom od ovog nemilog događaja Gordana priča da je tada “beli automobil” krenuo, inače uskom ulicom da prolazi “gore - dole” i to dvadesetak puta u nekoliko minuta.

- Svaki put kada bi prolazio pored naše kuće on bi usporavao i gledao u našem pravcu. Tada mi je ćerkica koja je bila ispred dvorišta rekla “to je onaj teniser” - objašnjava Gordana.

Kako kaže, Ljubomir je tada stao ispred devojčice automobilom, a majka je tada brže - bolje izletela iz dvorišta.

- Tada sam ugledala nju kako se cimnula od njega. On je pokušao da je uvuče u automobil. Uspela sam da je istrgnem iz njegovih ruku i pitam ga u čemu je njegov problem. Međutim, on je tada krenuo da me psuje, vređa i unosi mi se u lice - priča ova majka.

Kako objašnjava, u sledećem trenutku videla je svog brata koji je udario rukom u staklo od zadnjih vrata automobila u kojem se nalazio manijak, nakon čega je posekao ruku.

- Taj čovek je upalio auto krenuo u rikverc, a zatim je krenuo kolima na mene. Tada sam pozvala policiju, a ćerkici koja je potrčala za mnom rekla da beži u prodavnicu. Međutim, taj manijak je izašao iz kola i krenuo za njom, pa su je radnice zatvorile u magacin - priča ova žena.

Ljubomir je ušao u prodavnicu i počeo da maltretira radnice govoreći im da će “da progovore engleski i da će im pokazati kako se ispituje na poligrafu”.

- Moj muž koji je bio na Pančevačkom mostu kada je sve to krenulo da se dešava, stigao je tu 25 minuta kasnije. Stao je ispred prodavnice i počeo da doziva tog manijaka. Tada su se pojavili i policajci - priča ova majka.

Međutim, drama se tu nije završila. Ljubomir je nakon što su ga policajci uhvatili, krenuo da se opire, te je glavom udario u grudi oca devojčice.

- On je šutirao policajce, cimao se i gurao ih. Kada su ga oborili na zemlju on je udarao svojom glavu o beton i govori “Razvalite mi glavu, hajde”. Počeo je da preti da će dovesti neku svoju ekipu, da ćemo videti svi mi. Jedva su ga obuzdali i ubrzo odvezi. Taj čovek ne sme da se pojavi više na ulici. Ko zna šta bi uradio mom detetu da ga nismo zaustavili - uplašena je ova majka.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/drama ... se/232lj1t

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 03 maj 2018 12:01

UŽAS U SMEDEREVU Majka se drogirala i PROSTITUISALA pred MALOLETNIM SINOM

Pripadnici MUP-a u Smederevu uhapsili su A. N. (34), zbog sumnje da se pred maloletnim sinom i ćerkom intravenski drogirala i prostituisala, a dečak se jednom prilikom i ubo na igle koje je osumnjičena prethodno koristila prilikom konzumiranja narkotika!

Ona se sumnjiči i da je maloletnog sina primoravala da krade. Osim toga, protiv nje je policija podnela krivične prijave za zanemarivanje i zlostavljanje maloletnog lica. Osumnjičena je uz krivičnu prijavu privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

A. N. je jedna od 36 osoba uhapšenih prethodnih dana u akciji MUP-a koja je bila usmerena na suzbijanje opšteg kriminaliteta. Osumnjičeni uhapšeni u tim akcijama terete se za krivična dela iznuda, nanošenje teških povreda, ugrožavanje sigurnosti, prinuda, proganjanje, zlostavljanje i mučenje, obljuba nad nemoćnim licem, obljuba nad detetom, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, nedozvoljene polne radnje. Akcija je sprovedena u nizu gradova širom Srbije, od spomenutog Smedereva preko Zaječara, Kragujevca, Kikinde do Pančeva, Niša i Leskovca.

Osim građana, oštećeni u ovim krivičnim delima bili su i policajci. Tako je policija u Zaječaru uhapsila B. V. (24) i S. P. V. (34) zbog sumnje da su počnili krivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje. Njih dvoje se sumnjiče da su, nakon što su saznali da će policijski službenici privesti N. V. zbog raspisane poternice Osnovnog suda u Zaječaru, izveli psa kako bi policajce zaplašili, a potom i gurali policijske službenike i gađali ih jajima. Osumnjičeni su privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas- ... om/718x4hd

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 10 maj 2018 17:51

Ljubomora motiv ubistva

Detalji ubistva u Kosjeriću: Suprugu zaklao zbog Facebooka?
"Kad je Ivan upao u kuću, Dejan je odmah izveo svoju mlađu braću iz sobe. Tada je Ivan uzeo nož i izmasakrirao nevenčanu suprugu. Gušenje u krvi i krkljanje su čula deca, koja su utrčala natrag u sobu i videla svoju preklanu majku. Ivan je u međuvremenu pobegao", priča neimenovani izvor ''Informera'' i dodaje da je Dejan odmah otrčao do obližnjeg Doma zdravlja i pozvao ljekare.
https://vijesti.ba/clanak/405056/detalj ... -facebooka
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 12 maj 2018 17:37

SAČEKUŠA ZA KRUŠEVAČKOG ŽESTOKOG MOMKA Ubijen usred dana zbog sukoba svog sina?

Vojin Stanković (41), koji je u ponedeljak ubijen u Kruševcu, najverovatnije je nastradao zbog neraščišćenih računa njegovog starijeg sina s napadačem Stefanom R. (25) zvani Žuti, koji je u bekstvu. Sumnja se da je napadač pobegao u pravcu Kosova i Metohije.

Stanković, koji prema operativnim podacima, kako piše "Kurir", važi za jednog od kruševačkih žestokih momaka, likvidiran je u centru grada dok je sedeo u jednom kafiću. U trenutku pucnjave na ulici je bilo mnogo prolaznika.

Ubica je na Stankovića ispalio sedam metaka, međutim njega je pogodio samo jedan. On je podigao ruku da bi se zaštitio, ali mu je metak probio šaku i pogodio direktno u čelo.

- Lokali su bili prepuni, žrtva je sa još dve osobe bila u kolima, ali oni su vrlo brzo pobegli - navodi nezvanično izvor.

Osumnjičeni je izašao iz kafića, otvorio vatru, a ljudi su krenuli da beže. Na prve pucnje skoro niko nije odreagovao, nisu shvatili šta se dešava. To je bilo tačno u 13.20. Navodno, žrtva nije ni mogla da se prepozna posle upucavanja, jer je metkom pogođen u glavu.

U nadležnom tužilaštvu saslušani su N. R. (25) i J. P.(26), ali su po saslušanju pušteni, potvrđeno je iz više izvora.

- Osumnjičeni se nakon počinjenog krivičnog dela okrenuo, stavio je pištolj u torbicu i krenuo da trči između kafića u pravcu Obilićeve ulice - navodi izvor ovog dnevnog lista.

Motiv: Svađa napadača sa sinom ubijenog

Policija je praktično odmah imala uvid u snimke sa sigurnosnih kamera, gde se vide žrtva i počinilac. Jedan od sagovornika nezvanično iznosi da je osumnjičeni Radulac navodno napao sina Vojina Stankovića, posle čega se Stanković nimalo naivno "obračunao" sa osumnjičenim.

- Stariji Vojinov sin navodno se posvađao sa mladićem iz Kruševca i izvukao deblji kraj u tuči, posle čega se Vojin obračunao sa mladićem. Sumnja se da je upravo on ispalio Vojinu hitac u glavu - priča izvor "Kurira".

Priča se da je Žuti obećao da će presuditi Stankoviću.

Stefan R. inače potiče iz pristojne porodice koja se nije dovodila u vezu sa kriminalom, ali se spominje da je mladić imao pomalo čudan karakter, te da je bio sklon nekontrolisanom ponašanju, kao i da je jednom doneo bombu u školu.

Stankovićev dosije

Stanković je imao dosije u policiji zbog iznude i nasilničkog ponašanja.

- Vojinov otac Dejan Stanković, zvani Ždrokinac, i njegov brat blizanac, koji se takođe zove Vojin, uveli su ga u svet kriminala. Vojinov otac i stric su jednojajčani blizanci i za njih je javnost čula posle ubistva stomatologa Milutina Rokića 2014. u Kruševcu. Međutim, kako nije bilo moguće koji od braće, Vojin ili Dejan, je pucao u zubara, oslobođeni su optužbi - kaže sagovornik "Kurira".

Brojne čitulje

Brojni prijatelji, poznanici, članovi familije, roditelji, oprostili su se čituljama od Stankovića, koji je u bolnici podlegao zadobijenim povredama. Stanković se nezvanično spominjao u kontekstu nasilaničkog ponašanja i iznude. Važio je za žestokog momka koji je voleo da se kocka i neretko obilazi evropske metropole u potrazi za ovom vrstom zabave.
:pop:

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 18 maj 2018 12:18

IZAŠAO IZ ZATVORA, PA SILOVAO ĆERKU Ubica dva dana silovao i brutalno tukao tinejdžerku

Požarevačka policija uhapsila je Milorada Ž. (60) zbog sumnje da je dva dana u porodičnoj kući silovao i tukao svoju maloletnu ćerku(16).

Sumnja se da je on u periodu od 10. do 12. maja ove godine više puta primorao maloletnu ćerku na s**** odnose.

Brutalne povrede od batina na tinejdžerki videla je majka koja je sve prijavila policiji.

Milorad Ž. je ubrzo uhapšen i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

On se sumnjiči za dva krivična dela: silovanje i nanošenje teških telesnih povreda svojoj ćerki.

Milorad Ž. je inače pre samo tri meseca izašao iz zatvora u kom je proveo 10 godina iza rešetaka zbog ubistva!
https://www.blic.rs/vesti/hronika/izasa ... ao/h2be0ld

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 18 maj 2018 12:19

Lovac se u kafani pijan hvalio da će IMATI DOBAR ULOV, pa onda slučajno UBIO SVOG DRUGA u šumi

slika

Viorel Stoja (51) iz Uzdina, u ponedeljak je pio pre nego što je krenuo u lov u kome je, kako se veruje, nehotice ubio poznanika Miroslava Kalina (34) iz Idvora, a sledećeg jutra, kada je saznao šta je uradio, presudio je sebi.

Prema saznanjima “Blica”, Stoja se kobne večeri sa drugarima opuštao uz alkohol.

- Hvalio se da ide u lov i da će te večeri imati dobar ulov. Po svemu sudeći, nije smatrao da je pijan i da u lovu nesmotreno može da povredi nekog drugog lovca - kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Niko od onih kojima je pričao o svojim planovima nije ga, međutim, sprečio da krene u lov pa je Stoja uveče otišao u šumarak između Uzdina i Idvora, gde je planirao da lovi divlje svinje.

Šta se tačno dešavalo u lovištu, još nije utvrđeno, ali se pretpostavlja da je Stoja čuo šumove i da je pomislio da se to kreće divljač. Veruje se da je pucao u pravcu iz kog su dopirali šumovi i da je tada pogodio i smrtno ranio Miroslava Kalina iz obližnjeg Idvora, koji je sa šumarom Jožefom Papom takođe krenuo u lov.

Stoja, po svemu sudeći, nije bio svestan da je usmrtio čoveka, jer se u noći između ponedeljka i utorka vratio kući i legao da spava. Ujutro, kada se probudio, čuo je da je ubijen lovac iz Idvora, pa je posumnjao da je upravo njegov hitac bio koban po Kalina, te je uzeo pištolj i ispalio sebi metak u glavu.

Vest o ubistvu Kalina pronela se Kovačicom i okolinom u utorak ujutro, nakon što je u 6.10 sati nađeno njegovo telo u šumarku u kome je trebalo da lovi. Nalaženju tela prethodila je celonoćna potraga lovaca iz okoline Kovačice, lokalne policije, ali i brojnih meštana Idvora koje je šumar obavestio da je izgubio vezu sa Kalinom, te da se ovaj nije javio ni na njegove brojne pozive na mobilni telefon.

Balističko veštačenje puške

- Predistražni postupak je u toku, čekaju se rezulati balističkih veštačenja obeju oduzetih pušaka i od M. K. i od V. S. Mi za sada ne možemo povezati njihove smrti - rekla je za “Blic” Slavica Crveni Bubnjević, portparol Višeg tužilaštva u Pančevu, i dodala da je obdukcijom utvrđeno da M. K. ima prostrelnu ranu glave zadatu od N. N. izvršioca, kao i da se još čekaju analize koje treba da pokažu da li su imali alkohol u krvi.

Kalinom, te da se ovaj nije javio ni na njegove brojne pozive na mobilni telefon. U potrazi su učestvovali i Miroslavljev otac Sava i stariji brat.

(A. Ž. A.)
https://www.blic.rs/vesti/hronika/lovac ... og/n8fjt4e

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 18 maj 2018 15:44

oKAP5yjPSCc

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 18 maj 2018 16:56

Ovo je dobro

7LMXhs_l1Fo

pnAnh4knzp4
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 19 maj 2018 15:29

Istraga policije: Luka Stević iz Lopara je ubijen

Dvadesetčetvorogodišnjak iz Jablanice kod Lopara, koji je nestao 15. maja pronađen je mrtav. Ubica je uhapšen, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Policija je uhapsila Đ. B. (1991) zbog osnovane sumnje da je ubio L. S. iz Jablanice, čiji je nestanak ranije prijavljen policiji.

Iz Policijske uprave Bijeljina navode da su, nakon sveobuhvatne pretrage terena i preduzimanjem niza operativnih i istražnih mjera i radnji, juče lišili slobode Đ.B., koji je u toku kriminalističke obrade priznao da je u svojoj porodičnoj kući u Jablanici kod Lopara lišio života L.S u noći 15. maja.

Kako BN Televizija nezvanično saznaje, riječ je o planiranom ubistvu koje je izvedeno na brutalan način. Nezvanično, ubijen je Luka Stević, a ubistvo je izvršio Đorđo Bojkić.

Lice sa inicijalima Đ.B. je nakon ubistva tijelo zamotao u najlonsku foliju i odnio u šupu u blizini svoje porodične kuće.

Nestanak 24-godišnjeg L.S. je prijavljen policiji 17.maja, nakon što se dva dana ranije udaljio iz porodične kuće u mjestu Jablanica, u opštini Lopare.

O svemu navedenom je obaviješten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici na terenu vrše uviđaj.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... jen/300485

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 19 maj 2018 15:33

Mladić u Novom Sadu ubijen zbog svađe oko devojke (16), koja je nekoliko sati pre ubistva SKOČILA SA DRUGOG SPRATA

slika

Željko Pantelić (23) ubijen je ubodom nožem u grudi u petak uveče, u dvorištu novosadske Osnovne škole “Svetozar - Toza Marković”. Pantelić je teško ranjen prebačen u bolnicu, gde je preminuo, a policija je uhapsila osumnjičenog iste večeri.

Za ubistvo je, kako saznajemo, osumnjičen Marko S. (21), a priveden je i M. T. (21) koji je prisustvovao zločinu, ali ga nije prijavio.

Ubistvu je, prema nezvaničnim informacijama “Blica”, počinjeno kuhinjskim nožem, a svemu je prethodila svađa.

Prema saznanjima “Blica”, momak koji je uhapšen zbog toga što nije prijavio zločin kojem je prisustvovao, posvađao se sa ubijenim mladićem oko devojke, sa kojom su obojica bili u vezi u jednom trenutku. Ubica je svađu u početku samo gledao, ali se u jednom trenutku umešao. Kako saznajemo, Željko Pantelić ga je udario, a Marko S. je potegao nož i ubo ga u grudi.

Ubistvu u školskom dvorištu prethodila je takođe drama koja ima uzroke u ljubavnim problemima. Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, devojka zbog koje je izbila svađa i tuča završena ubistvom, istog dana ranije skočila je sa drugog sprata zgrade zbog ljubavnih problema. Njoj su povređene noge, zbrinuta je u bolnici i nije životno ugrožena.

Zasada je nejasno kako su se oni našli u školskom dvorištu u petak uveče, kada tamo inače nema nikoga.

Nesrećni mladić uboden je pravo u grudi. Nakon toga Marko S. i M. T. su pobegli i ostavili teško povređenog mladića da leži u lokvi krvi.

Policija i Hitna pomoć obavešteni su da je momak izboden oko 21 čas, kada je jezivu scenu prijavio građanin, međutim, nije poznato koliko dugo je nesrećni mladić ležao u dvorištu škole.

Iste večeri operativnim radom policija je otkrila počinioca i on je uhapšen.

Obojica osumnjičenih zadržana su do 48 sati po odobrenju javnog tužioca, kome će biti dovedeni na saslušanje.

Ubijeni momak je, kako saznajemo, ranije prijavljivan za nanošenje teških telesnih povreda, dok za sada nije poznato da li je osumnjičeni za zločin od ranije poznat policiji.

U naselju Detelinara stanari su bili u šoku posle ovog zločina. Kako pričaju, ovakvoj sceni još niko od njih nije svedočio, pošto je mladić neko vreme ležao na betonu, dok ga jedan od komšija nije primetio i pozvao policiju.

Stanari kažu da je njihov kraj ranije bio poprište sukoba problematičnih tinejdžera, ali i sitnih dilera droge, dok se u poslednjih par godina situacija smirila.

- Stalno smo slušali te se potukli, te se pobili, ali u poslednje vreme stvarno nije bilo problema - kaže jedan stanar iz susedne zgrade.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/mladi ... re/zcsy5w6

Steta sto i cura nije otisla na drugi svijet. :(

Odgovorite