Ne moze niko biti grdniji od Kojovica, bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ovi peto-kolonasi zavrsiti na opcinskim izborima. Pozelio bi im sudbinu Fahrudina aka Scepe Radoncica.
''Naša'' četničko-jugobalijska stranka
- BosnjakizDoboja299+
- Član
Re: "Naša" Stranka - NS
Sekularna Bosnjacka Bosna 
"Cuvajte i ocuvajte svoju naciju i ime Bosnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem" - Alija Izetbegovic
"Cuvajte i ocuvajte svoju naciju i ime Bosnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem" - Alija Izetbegovic
"Moramo promjeniti nacin razmisljanja o ljudima u RS i Hercegovini. Moj licni prioritet je podizanje organizacije NS u RS i u Hercegovini."
Uzas.Ovaj je jos gori.Fakat ako zena ide u politiku nek je lijepa jer mnogi muskarci bi glasali za nju ako nista iz strasti.Ja kad vidim ovu nakazu i jos stranka onog kepeca iz Gusinja.Fakat mi muka bude
Cuj stranka za bolju buducnost.Koji naziv debilizam ko je izmislio ovo zasluzuje oskara.Ili cuj ovo
Nasa stranka.

Cuj stranka za bolju buducnost.Koji naziv debilizam ko je izmislio ovo zasluzuje oskara.Ili cuj ovo
Nasa stranka.
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin
Čuj moraju mjenjat način razmišljanja u Hercegovini i u genocidnoj tvorevini. Oni nemaju muda tamo otići hahahahaha. Kad ovog konja Predraga Kojovića odma mi se povraća, tačno bi ga mogo letvom po glavi spucat.
Šta povezuje Dinu Konakovića, Pedju Kojovića, i Damira Nikšića? Sva trojica sprovode plan Bojana Bojića o posrbljavanju Sarajeva. OBAVEZNO PROČITATI BOJANOV TEKST: http://miruhbosne.com/?p=46937
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Silajdzica su letvom po glavi spucali kada je osnovao gradjansku stranku protiv koje je glavni argument bio da ne moze skupiti 150.000 glasova kod Srba u RS i Hrvata u zapadnoj Hercegovini. Narodna stranka radom za boljitak je do sada bila najblize tom patriotskom cilju kojeg je rahmetli Alija proglasio vaznijim od same SDA:
"Ja cu biti prvi koji ce glasati za tu stranku" (3:a minuta)
Meni je iskreno žao što je SBIH propala. Jer su bolji od ovih sad abortusa iz SDA. Ali eto Alija reče da je to jedan eksperiment nad Bošnjačkim narodom. Ako pogledamo ove sad stranke koje su nastale od SDA kao NIP,NB,A-SDA,PDA,NBL te stranke će propasti, a neće ništa moć uradit. SBIH je makar imala neke rezultate. I smatram da je Haris Silajdžić trebao biti predsjednik SDA umjesto Sulejmana Tihića.
- BosanacGorstak
- Član
Ove zadnje izbore smo uspjeli izglasati Komsica umjesto fasiste Covica,i valjda ljudi mogu da vide i cijelo vrijeme su mogli vidjeti sta bi se desilo da je Covic dosao u situaciju zajedno sa Dodikom da vodi vanjsku politiku.Ove godine ce po svemu sudeci SDA podrzati HDZ i njihov izborni Zakon i tako zacementirati da ubuduce kad recimo Hrvata bude i 100 000 da ce imati clana predsjednika kao i Bosnjaci.Strasno koliko smo mi klup narod ako ikad vise za SDA damo glas.Glas za SDA je glas za izdaju svih nas u BiH.
Ovdje se ljudi pretezno najlakse sloze kad je pljuvati po gradjanskim strankama,ali ne uvidjaju da HDZ ali i stranke iz RS-a upravo najvise i mrze te gradjanske stranke.Reuf Bajrovic iz DF-a kad je dosao u ministarstvo prvo je poceo cesljati Aluminij.Digla se kuka i motika da ga otjeraju i sjebu.
Zeljko Komsic je rak rana HDZ-a.SDP ih je hladno izbacio iz vlasti kad je dosao u priliku.
Jedino nasa "patriotska" SDA vazda na koljenima cucla onu stvar Draganu Covicu iza kojeg stoji sepet Hrvata a 1,7 miliona Bosnjaka gleda to saginjanje i poziva na ujedinjenje protiv tih "neprijatelja".
Mislim da ce mnogi nadoci kad nam SDA uskoro zajedno sa HDZ cementira mjesto predsjednika Covicu,pa ubuduce kad nas bude i 10 miliona hipoteticki a njih 50 000 imat ce isto ovlasti kao i danas.
Evo sta nam je Cik napravio sa zadnjom podjelom delegata.
Mislim da mi nismo ni svjesni sta nam je SDA uradila,i da ce novim izbornim zakonom vladavina manjine nad vecinom biti zakucana za nekoliko buducih generacija.Imat cete se kad kajati svi koji ste zaokruzili ovaj izdajnicki kriminalni kartel koji je osiromasio Bosnjake u svakom smislu i politicki ih totalno obesmislio.
Ovdje se ljudi pretezno najlakse sloze kad je pljuvati po gradjanskim strankama,ali ne uvidjaju da HDZ ali i stranke iz RS-a upravo najvise i mrze te gradjanske stranke.Reuf Bajrovic iz DF-a kad je dosao u ministarstvo prvo je poceo cesljati Aluminij.Digla se kuka i motika da ga otjeraju i sjebu.
Zeljko Komsic je rak rana HDZ-a.SDP ih je hladno izbacio iz vlasti kad je dosao u priliku.
Jedino nasa "patriotska" SDA vazda na koljenima cucla onu stvar Draganu Covicu iza kojeg stoji sepet Hrvata a 1,7 miliona Bosnjaka gleda to saginjanje i poziva na ujedinjenje protiv tih "neprijatelja".
Mislim da ce mnogi nadoci kad nam SDA uskoro zajedno sa HDZ cementira mjesto predsjednika Covicu,pa ubuduce kad nas bude i 10 miliona hipoteticki a njih 50 000 imat ce isto ovlasti kao i danas.
Evo sta nam je Cik napravio sa zadnjom podjelom delegata.
U Hercegovacko-neretvanskom kantonu Bosnjaci delegiraju jednog covjeka u Dom naroda,Hrvati 3 a Srbi dva.Iz Hercegovačko-neretvanskog kantona mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodijeljeni:
1. Hajdarović Alisi (Bošnjakinja)
2. Martinović Tomislavu (Hrvat)
3. Džeba Damiru (Hrvat)
4. Raguž Ivi (Hrvatica)
5. Saradžić Vesni (Srpkinja)
6. Dujmović Zori (Srpkinja)
Mislim da mi nismo ni svjesni sta nam je SDA uradila,i da ce novim izbornim zakonom vladavina manjine nad vecinom biti zakucana za nekoliko buducih generacija.Imat cete se kad kajati svi koji ste zaokruzili ovaj izdajnicki kriminalni kartel koji je osiromasio Bosnjake u svakom smislu i politicki ih totalno obesmislio.
Pogledaj naslov ove teme. Pokusajmo drzati diskusiju u okviru teme inace imamo samo haos i trolanje. Ako je tema o topljenju snijega onda pricajmo o tome
Bivši načelnik Emir Hajder optužen da je oštetio Općinu Bosanski Petrovac za 135.000 KM
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190214029
Ovaj je tada bio predstavnik Nase Stranke Srpske
Bivši načelnik Emir Hajder optužen da je oštetio Općinu Bosanski Petrovac za 135.000 KM
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190214029
Ovaj je tada bio predstavnik Nase Stranke Srpske
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Naša stranka pozdravila odluku SDP-a o Koaliciji 19 u Tuzlanskom kantonu
Predsjednik Regionalnog odbora Tuzla Naše stranke Mirsad Čamdžić kazao je za Klix.ba da njegova politička opcija pozdravlja današnju odluku Glavnog odbora SDP-a da ne ide u pregovore za formiranje vlasti s nacionalnim strankama u Tuzlanskom kantonu.
"Pozdravljamo tu odluku i da vratimo priču o Koaliciji 19 koja je bila dogurana skoro do kraja. Obradovani smo da se vraćamo toj priči", rekao je Čamdžić
On je istakao da će Naša stranka dati punu podršku SDP-u u Tuzlanskom kantonu.
"To je stranka s najviše osvojenih mandata u Skupštini i nadamo se da će ova priča sada uspjeti", dodao je Čamdžić.
Podsjetimo, Glavni odbor Socijaldemokratske partije BiH na današnjoj sjednici nije podržao prijedlog članova Kantonalnog odbora Tuzlanskog kantona da ide u pregovore o formiranju vlasti s drugim strankama ukoliko ne uspije tzv. Koalicija 19.
Kako saznajemo, 80 posto članova GO nije dalo saglasnost za koaliciju sa nacionalnim strankama, odnosno sa SDA i PDA koje predstavljaju političke opcije koje su na suprotnoj strani tzv. Koalicije 19, a sa kojima se može formirati vlast u Tuzlanskom kantonu.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
- BosnjackaHercegovina
- Član
Nije tajna da ne volim NS i da im ne vjerujem ali ovo pismo od strane “Dennis Gratz” lika je odlično. Šteta što lik pravi budalu od sebe u ostalim stvarima ali pismo je na mjestu.
DENNIS GRATZ UPOZORAVA: "Presuda Karadžiću je debakl! Ne dijelim euforiju!"
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/109 ... oriju.html
Samo BiH.
Da i od njega nesto pametno procitam.BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑21 mar 2019 14:49 Nije tajna da ne volim NS i da im ne vjerujem ali ovo pismo od strane “Dennis Gratz” lika je odlično. Šteta što lik pravi budalu od sebe u ostalim stvarima ali pismo je na mjestu.
Haman dolazi tobe.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

- BosnjackaHercegovina
- Član
Ne bi baš pretjerivao do te mjere.krhan je napisao/la: ↑21 mar 2019 16:23Da i od njega nesto pametno procitam.BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑21 mar 2019 14:49 Nije tajna da ne volim NS i da im ne vjerujem ali ovo pismo od strane “Dennis Gratz” lika je odlično. Šteta što lik pravi budalu od sebe u ostalim stvarima ali pismo je na mjestu.
Haman dolazi tobe.
Ali pismo mu je odlično. Skroz me iznenadio.
Samo BiH.
BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑21 mar 2019 21:55Ne bi baš pretjerivao do te mjere.krhan je napisao/la: ↑21 mar 2019 16:23Da i od njega nesto pametno procitam.BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑21 mar 2019 14:49 Nije tajna da ne volim NS i da im ne vjerujem ali ovo pismo od strane “Dennis Gratz” lika je odlično. Šteta što lik pravi budalu od sebe u ostalim stvarima ali pismo je na mjestu.
Haman dolazi tobe.![]()
Ali pismo mu je odlično. Skroz me iznenadio.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

- BosnjackaHercegovina
- Član
Značeš da se tobe dozvao samo kad opet promjeni ime, ali ovaj put u Abdulrahman Mulahadžigracibegović i kad promjeni ime stranke u “Naša Stranka Elhamdulillah” 
Samo BiH.
Zato sam i napiso HAMANBosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑22 mar 2019 08:45 Značeš da se tobe dozvao samo kad opet promjeni ime, ali ovaj put u Abdulrahman Mulahadžigracibegović i kad promjeni ime stranke u “Naša Stranka Elhamdulillah”![]()
A trebo bi brate mu poslati ovaj prijedlog uvezi imena stranke pa da vidimo reakciju na taj tvoj sjajni prijedlog.

BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑22 mar 2019 08:45 Značeš da se tobe dozvao samo kad opet promjeni ime, ali ovaj put u Abdulrahman Mulahadžigracibegović i kad promjeni ime stranke u “Naša Stranka Elhamdulillah”![]()
Ovu zastavu srboslavije sa videa iznad sam danas vidio na Ponijerima kod Kaknja. I to vijori se na vjetru na jarbolu.
Nevjerovatno
Nevjerovatno
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!