Izolovani slucajevi gdje se je desilo u par sati od objave skupstine genocidne.Vidit cemo hoce li da hapse od 1 Aprila i ovo nije humor
Prosle godine smo imali igre na granici gdje su Dodikovi cetnici prosjedovali na entitetskoj liniji i proglasili je za drzavu.
Prosjecno Sarajevo se nije ni pocesalo oko tog.Danas imas daleko gore,pa cak vam i Dodik javno kaze da je par godina spremao da se policija popuni mladjim cetnicima.Normalno.Prosjecna pamet Bosanskog Muslimana a posebno na klix forumu je velicine cipela.Samo nek se ne puca,ostavi me na miru i daj mi malo vlasti.On bi presao preko bilo koje uvrede,bilo kojeg cina,pa i pod cijenu nestanka drzave.Za one koji i pisu na tom forumu.Zar forum koji ima 40+ zaposlenih jos uvijek nema opciju na Bosanskom jeziku nego im je portal kao i forum na Hrvatskom jeziku.U po seher smog Sarajeva
https://www.klix.ba/
Kruha i igara.Tako ti je po Istocnoj Hercegovini stradala Bileca u 1 i 2 svjetskom ratu.Onom iz Mostara je bilo to daleka dijaspora.A iz Sarajeva jos veca.Imas to sto imas.Niko ti nece doci i reci da ima ili nema u ovom slucaju drzave.Kao sto nema ni Bosanskog jezika na portalu klix.ba
Tako sto bi i cetnici imali neki vid bilo kakve haj da kazemo ismijavanja prema Bosnjacima citaj prema Muslimanima.Normalno.Lijepo vam narodna skupstine genocidne ponisti sud.I sta bi od medjunarodne zajednice
Ostaje da ti dodje policija na tzv granicima i hoce ti prosjecan Sarajlija pocesati se ako na putu za Pale postave granicu i uvedu carine.Nece
Cilj cetnika je da ne izazivaju sukobe i da mirnodopski rade na razvlastenju Bosne na 49% sto ce i uraditi.Medjunarodnna zajednica previse prica i jedino to radi.Prica.Ali djelovanja nema kako prosle godine.Tako i ove.To je normalno.Nema vise vecih Bosnjackih naselja u genocidnoj jer su nestala.Samo u Prijedoru imas 4000 ubijenih Bosnjaka.Dok u seher smog Sarajevu imas slijedece ulice:
Miss Irbina.Po Adelini Irbi koja je Bosanske Muslimane zvala psima
Radiceva.Ako je po Stjepanu Radcu koji je prijatio genocidom nad Bosnjacima Cazinske Krajine
Imas i ulicu Vladislava Skarica koji je notorno vrijedjao Bosnjake
Jedino im fali ulica Cara Dusana i Carice Milice
Pola nazovi gradova u tzv Federaciji ima ulicu Marsala Tita koji je u 50 godina vlasti napravio 0 km autocesta,koji je proganjao Bosnjake radi prica o cetnicikim zlocinima u 2 svjetskom ratu i gdje su cak i partizali ucestvovali u pokolju nad Bosanskim Muslimanim.Grad koji ima takve ulice,koji ima takve infelektualne nesposobnosti ne zasluzuje da bude ismijavan,nego i gore
Ne radi se ovde o huskanju na rat nego o cinjenici da ce se ovo zavrsiti pravim postavljanjem policije genoidne na entitetske linije.A ako u po Sarajeva nemas ulicu Fikreta Hodzica koji je bio 16 puta prvak bivse Jugoslavije u Body Buildingu i ubijen je od cetnika a imas ulicu Miss Irbina.Onda ti je sve jasno,ko sta i gdje.
Manite se mahnitanja Rame Isaka obicnog napuhanog krimosa ili onog pijandure koji ne zna razlike izmedju dronova.Ja,covjek se bolje razumije od mene mozda u rakiju ili to ali u dronove sigurno ne.Ne mozes ocekivati od takvog naroda koji je nenacitan cija ekspertiza je trolanje i botovanje po forumima da uradi nesto dalje od svoje avlije i da kaze jednom ako uradite ovo.To je rat.On ce i dalje gutati zabe u ovom slucaju govna i dalje ce pricati
Mirno spavajte nece biti rata.Naravno,mirno se spava u Sarajevu to je istina.Ali da li povratnici Bosnjaci spavaju mirno u genocidnom rajhu Dodika.To ti nijedan Sarajlija nece znati jer nema ni rodjake ni rodbinu dole,pa mu je sve ravno.Njemu je kriva radikalna dijaspora,od njiegovog komsije ''Jovana'' koji ti gleda u zadnje sate zivota dok planira kako ce ti iduce godine postaviti duge cijevi kraj kuce
Paradoks sam postavio za naselje Stanic Rijeka gdje u po sela imas dobrodoslicu u cetnickom brlogu i niko da se pocese oko tog.Isti ti ljudi koji bi vas sve protjerali i jedva su prihvatili da se ljudi vrate na te teritorije
Daj budite smijesni.Forum klix je forum kretenoida koji nisu napisali 2 prosto-prosirene recenice koji nemaju ni viziju kako dalje,kojim je sve mirno spavajte a na portalu nemaju opciju na Bosanskom jeziku nego na Hrvatskom.
Njima je u ocima Jugoslavije,njima nije stalo do Bosne i lijepo je najbolje da umjesto mirnog spavanja Sarajlije organizuju referrendum da li su za Bosnu ili su za Sarajevski Pasalul.Kakav god odgovor budu imali,ja cu je postovati
A do tad.Nemojte misliti da Dodikove ideje nece ici radikalnije.Nece ici ni prema gradu Brckom.Jedinom multi-etnickom gradu gdje nemas dominantnu Srpsku vecinu za razliku po ostalim gradovima sumske