Cijela Santiceva ima nekih 700 tinjak metara.Dijeli se na DONJU I GORNJU SANTICEVU.Danasnja ulica Kardinala Stepinca dijeli Santicevu Gornju i Donju.Donja je pretpostavljam dio kraj Bristola i gdje je bio taj Kino Partizan,sad zgrada u izgradnji.Bez obzira kakva jePa nema veze ako nije on bio u Cotinoj zgradi. Palma-Cotina zgrada je distanca od nekih 200-250 metara.
A vidjeli smo da ulica J.Baruha Spanca je imala ili par kuca ili 1 manju stambenu zgradu.I sad znamo kako je isla linija na tom dijelu od slasticarne Palma inace cijela pod kontrolom Armije Bih
Sad ne znam kako se je prije zvala ulica Kardinala Stepinca.A razdaljina ne moze biti nikako vise od 300 metara od slasticarne Palme do zadnje zgrade koju je Armija Bih drzala prema Hotelu Eri i Kardinalu Stepincu
Toliko da sam mogao da bacim kamen.Tako mi je rekao jedan borac.Pa mislim da je to nekih 50-60 metara od zadnje zgrade prema K.Stepincu.Jel to gdje Oftamolog Dzajic ili INA APARTMENTS JE.Ali je tu negdje
Shvacam ja da je zatvor bio pod kontrolom Hvo.To smo odavno savladali gradivo.Samo gdje taj Cota.I te silne zgrade i zgradurine