☑ Pravila foruma i savjeti

Bosna popis 2013

Na popisno pitanje nacionalno izjasnjavanje izjasnicu se kao:

Bošnjak
151
94%
Srbin
1
1%
Hrvat
3
2%
Bosanac
4
3%
Ostali
0
Nema glasova.
Musliman
0
Nema glasova.
Ne izjasnjavam se
1
1%
Upisacu nesto drugo
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 160

Bosnjak
Član

Re: Bosna popis 2013

Post Postao/la Bosnjak » 22 okt 2013 15:56

Ne spominje se Odžak skoro nikako, to je jedan od onih gradova koji bi migli pozeleniti 2021.

emir
Član

Post Postao/la emir » 22 okt 2013 16:00

Jack je napisao/la:Pusti ti kontrolu,kao da ce ona nesto postici.Za onog kretena koji je naucio ctrl+ print screen.Dobro je.Iako su ti sredili tu srednju skolu.Ipak si naucio nesto novo.Forum ti ne vrijedi nicemu,pises po drugim forumima.Mislim.

Halo

Srbi nemaju kapacitet da uzmu Srebrenicu.Vukosavlje.U Brckom cu tek da objavim neke stvarcice sta se prica.Srbendi nece biti na kraju ni 1.1 milion jer nema sanse.U Federaciji ih fakat skoro i da nema,ili se asimiliralo i sad u cetnitetu da popisu toliko

Visoko je izbacilo prilicno realne podatke.Ima dosta Bosnjaka koji su dosli u par Srpskih sela Visokog s strane,cak su i napravljene dzamije gdje ih i nije bilo prije rata pa mislim da smo na cirka 40 000 Bosnjaka u Visokom.Za ovo oko Jajca.No comment :rofll: :rofll:

Kad je već riječ o Visokom, uskoro je otvaranje džamije u Čekrekčijama, nekad se selo zvalo Čekrčići, a prije par sedmica otvaranje džamije bilo u Podlugovima između Visokog i Ilijaša. Naizglede nema veze sa popisom ali ima, itekako ima.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 22 okt 2013 16:03

Nije vazno sta ti mislis jel ili nije.Ja sam podatke za Prijedor poslao 3 osobama.Tako oni znaju kako je.

Sto se tice onog za Petrovac.To je veoma veoma jako za nas.Ako je opcina s 6000 danas.Znaci da je to najbolji znak da se vlasi haman i ne popisuju u Federaciji,vidi primjer Petrovca.A u sumskoj nema sanse da ista postignu.Sad su Srebrenicu ispusili pa laprdaju.Sutra ce za Brcko.U Mostaru nikad bolje

Uostalom.Ako ja lazem,zasto onolika vriska vlaha za Srebrenicu.Vlaski lajavci znaju samo da laprdaju i zale se.Pretci su im izigravali hajduke kad su Bosnjaci ratovali u drugim drzavama.Oni jedino znaju da se izivljavaju nad zenama,djecom i tastaturom/tipkovnicom

To je sve
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

BosniaUser
Član

Post Postao/la BosniaUser » 22 okt 2013 16:22

Bosnjak je napisao/la:Ne spominje se Odžak skoro nikako, to je jedan od onih gradova koji bi migli pozeleniti 2021.
Ma garant je popisano preko 10 000 hrvata,a realno i je manje od 7000 kao i u jajcu,a bosnjaka ce biti preko 5000

halifa81
Član

Post Postao/la halifa81 » 22 okt 2013 16:44

Novi sam i prvi mi je post pa pozdravljam sve.... :zastava:
Inace kod mene u Novom Gradu komsija mi je bio popisivac i popisao par ulica(mahala) sve Bosnjaci...

Imali podataka za Centar,Novo Sarajevo,Novi Grad....Interesuje me procenat "Bosanaca" nadam se da u
ovim opcinama nece dobaciti do 10%

Preko foruma.hr-a sam cuo za ovaj forum i danima citao ustasku propagandu....poklopili nas ovde poklopili onde....a
oni u stvarnosti m.do od ovce...Samo neka bude preko 50% Bosnjaka a ako bude 55% jos bolje :vojnik2:
Zadnja izmjena: halifa81, dana/u 22 okt 2013 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

Logan
Član

Post Postao/la Logan » 22 okt 2013 16:54

"Poklopise" li ustase i Sarajevo ili ce nam se smilovati i pustiti nas do iduceg popisa prije nego nas "poklope" i tamo :roll:

Ili je mozda "poklopiti" neki novohrvatski termin za popusiti :lol:

halifa81
Član

Post Postao/la halifa81 » 22 okt 2013 17:09

Logan je napisao/la:"Poklopise" li ustase i Sarajevo ili ce nam se smilovati i pustiti nas do iduceg popisa prije nego nas "poklope" i tamo :roll:

Ovde sam citao da je Ilidza dobra,predpostavljam i Stari Grad samo me interesuju ove tri opcine.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 22 okt 2013 17:19

Kao prvo.Hvala onom forumu sto me reklamira.1 Oktobra sam imao 408 clanova a evo sad 464.Samo tako.Unaprijed hvala za buducu reklamu a isto vazi i za druga Bosnju

Iskreno,danas sam se premorio demografski.Totalno sam pregazen
Takodjer rekao sam a kako si ti novi clan.Da cu detaljnu statistiku s podatcima izbaciti 31 Oktobra.Znaci,bez uvrede ali stani u red,i sacekaj kao i svi na forumu taj dan

Taj dan je baraz za popis 2013.Veliko izvlacenje.Izvlaci Jack loptice

8-)

Objasnit cu i za to sto trazis tada.Previse sam rekao i danas,ali eto.Kad neki lazu i muljaju morao sam da reagujem protiv nepravde

:gut: :rocky: za 200 stranicu jubilarnu ove teme

halifa81
Član

Post Postao/la halifa81 » 22 okt 2013 17:49

Nije problem sacekati par dana ;)
@Jack
Tebi svaka cast,da nije tvojih informacija ja bih se crnjacio sa podacima o blizu 600 000 Hrvata i 1,3 mil Srba....
ili citajuci Klix.ba stekao sam dojam da ce pola Sarajeva i Tuzle biti "Bosanci".Da spomenem razne nevladine organizacije
koje su "trovale" po Sarajevu.....plus FTV u kojoj su svake sedmice razni "eksperti Bosanci" solili pamet kako se treba izjasniti na popisu.Zato sam i pitao za ove tri opcine.Naravno Mostar,Brcko sve opcine u Cetnitetu gdje smo se u vecem broju popisali i najvaznije koliko ce biti izbrisanih kod nas i kod Srba i Hrvata na kraju.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 22 okt 2013 18:22

Na ovom forumu i ne treba da pises da dobijes ban.Evo.Bas sam sad banirao rednixa ustaskog trolera kojeg sam prije banirao,dosao je ovdje iskljucivo da me spijunira.S onog retajskog foruma Hdz stranke.Kad zelite da spijunirate nekog,probajte da imate 2 grama mozga.Imamo jos jednog Univerzalnog vojnika jos je tu,drzi se,ali cuj

Gledaj ja bih volio.No,nije lahko.Moras da nadgledas forum.Beware of Jack :respekt: :goofy:

Moras da odgovoras ljudima sve i svasta.Ganjas i angazujes se.Sem ovog ja pokusam i dajem svoje pare da se sto vise knjiga skenira.Sad sam dao nesto para svojih da se uzme 2-3 knjije i to skenira.Moras platiti onog sto ce ti skenirati

Moja internet konekcija je veoma spora ovdje.Kao i cinjenica da imam stvarno nekih poslica da obavim.Najbrze kad mogu je 31 Oktobar sto cu i uraditi

:chef: :kuhar:

E,jesam mu dohakao :ukusno: :mashallah: :thankyou:

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 22 okt 2013 19:16

Dobrodošli boss 2013 i halifa 81. :zastava:

Jack, hvala velika za informacije. :gut:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

e-din
Član

Post Postao/la e-din » 23 okt 2013 01:08

Logan je napisao/la:"Poklopise" li ustase i Sarajevo ili ce nam se smilovati i pustiti nas do iduceg popisa prije nego nas "poklope" i tamo :roll:

haha.. ovo je dobro.. mora da ce biti da su pogresno interpretirali jackov neologizam :)

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 23 okt 2013 04:42

halifa81 je napisao/la:Nije problem sacekati par dana ;)
@Jack
Tebi svaka cast,da nije tvojih informacija ja bih se crnjacio sa podacima o blizu 600 000 Hrvata i 1,3 mil Srba....
ili citajuci Klix.ba stekao sam dojam da ce pola Sarajeva i Tuzle biti "Bosanci".Da spomenem razne nevladine organizacije
koje su "trovale" po Sarajevu.....plus FTV u kojoj su svake sedmice razni "eksperti Bosanci" solili pamet kako se treba izjasniti na popisu.Zato sam i pitao za ove tri opcine.Naravno Mostar,Brcko sve opcine u Cetnitetu gdje smo se u vecem broju popisali i najvaznije koliko ce biti izbrisanih kod nas i kod Srba i Hrvata na kraju.
Pojmovi Četnitet, Srbi i Hrvati gramatički se pišu malim slovom,

a posebno na ovom forumu je poželjno upotrebljavati i druge nazive,

sumnjiv si mi...halifa81
... :what: :what: :what: :what:
Zadnja izmjena: noel malcolm, dana/u 23 okt 2013 04:46, ukupno mijenjano 2 puta.
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm

ZV Keli
Član

Post Postao/la ZV Keli » 23 okt 2013 04:44

@Jack
Pa citati te forume jednako je Andersenovim bajkama, s tim da su njegove bajke istinitije.
Hrvata nece biti vise od 450 hiljada, Srba preko 1,1 milion, sve Jackove informacije, samo prolistaj par stranica.

Dobrodosao

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 23 okt 2013 04:49

dijeteBosne je napisao/la:Ima li kakvih podataka za Tuzlu, najljepši grad naše domovine? :)

Što se te kontrole tiče, hoće li ona biti slučajna ili pak selektivna???

Nemojte nasjedat na priču o Jajcu... zna se ono je naše.

Koliko je provjerena ta info o 26000 nas u PD?
dijeteBosne troll 100%,

ne odgovarajte!

Agron
Član

Post Postao/la Agron » 23 okt 2013 04:50

noel malcolm je napisao/la:
@Jack

sumnjiv si mi...halifa81
Tako je Noel. :gut:
Bošnjak koji nije nacionalista nije ni Bošnjak!

Nama treba nacionalna a ne demokratska fronta!

halifa81
Član

Post Postao/la halifa81 » 23 okt 2013 05:14

Agron je napisao/la:
noel malcolm je napisao/la:
@Jack

sumnjiv si mi...halifa81
Tako je Noel. :gut:
Gripa me unisti,sinoc sam jedva napisao ove tri poruke...a i pogrijesio sam...
@Agron
Posto sam sumnjiv,vidim i ti si iz Sa,mozemo se upoznati.Da dokazem da nisam spijun ;)

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 23 okt 2013 05:43

Drzitese teme sad ako moze

Bosnjak
Član

Post Postao/la Bosnjak » 23 okt 2013 06:24

@Noel

Imena naroda se pišu velikim slovom.

Što se tiče sumnjivih tipova ima ih ovdje puno, mnogi ne pišu, ali ako je Jack pustio onog storaba da piskara iako smo ga provalili za pet minuta, onda vjerujem da neće banovati ni ostale.

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 23 okt 2013 06:50

Bosnjak je napisao/la:@Noel

Imena naroda se pišu velikim slovom.

Što se tiče sumnjivih tipova ima ih ovdje puno, mnogi ne pišu, ali ako je Jack pustio onog storaba da piskara iako smo ga provalili za pet minuta, onda vjerujem da neće banovati ni ostale.
:offtopic: :offtopic: :offtopic:

Nije moja poenta na gramatici, nego na teškoći forumaša "halifa81" da svoj narod (srbe/hrvate)

nazove drugim nazivom, osim u maternjem jeziku usvojenim.

Isto kao što bih ja osjetio otpor da bošnajke nazovem nekim pogrdnim imenom,

pa bih se pokušao provući bez toga u tekstu.

Takođe nije suština ni u banovanju takvih pojedinaca, nego u našem saznanju da oni nisu bošnjaci.

Meni je bitno da sam vam skrenuo pažnju, da sumnjam na forumaša "halifa81"

i ja ću ga i dalje nadgledati, a vi kako hoćete, svako za sebe.

:ljulja: :ljulja: :ljulja:

Odgovorite