☑ Pravila foruma i savjeti

Off-topic

noel malcolm
Član

Re: Off-topic

Post Postao/la noel malcolm » 24 okt 2013 03:55

amkos je napisao/la:Uvescemo sljedece, svaki novi clan mora napisati u prvom postu sljedece:

"Ja sam Bosnjak, vjera mi je Islam, jezik mi je bosanski. Volim Bosnu i sve islamske zemlje. "

To mora svaki novi clan napisati, pa cemo ga dalje jos provjeravati.. To je prvi pregled.
odličan test,

:rofll: :rofll: :rofll:
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 24 okt 2013 04:00

Moj rahmetli otac je imao izreku za mene,Ne pametuj

Ovo vazi za tebe Amkos.Ne pametuj.Razmisljanje i planove ostavi za mene.Ok?

:rocky:
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 26 okt 2013 07:38

Kako je Vučić nasukao Dodika,

preskočio ga prilikom rukovanja :rofll: :rofll: :rofll:

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/regi ... kao-dodika

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 27 okt 2013 04:24

http://www.slobodnaevropa.org/content/c ... 45975.html

Ovo mi je vec dosadilo. Sve stranice pricaju o ovome iako nista nije receno niti znaju ista o ovome. Stoji i suti. I sta?

Pored svih problema u BiH ja se trebam brinuti za neku u Prijedoru koja suti? Pa to oni rade vec 20+ godina. Tek su ovog ljeta nasli stotine sehida kraj Omarske. Jeli ijedan od stanovnika tog sela prijavio drzavi da su tamo nevino ubijeni ljudi odneseni? Ne. Prijedor je nazalost, uz prisustvo malog broja povratnika, tesko leglo cetnistva. Sta me briga za njihove probleme, nek se zale Dodiku.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 27 okt 2013 04:43

Bosni je napisao/la:http://www.slobodnaevropa.org/content/c ... 45975.html

Ovo mi je vec dosadilo. Sve stranice pricaju o ovome iako nista nije receno niti znaju ista o ovome. Stoji i suti. I sta?

Pored svih problema u BiH ja se trebam brinuti za neku u Prijedoru koja suti? Pa to oni rade vec 20+ godina. Tek su ovog ljeta nasli stotine sehida kraj Omarske. Jeli ijedan od stanovnika tog sela prijavio drzavi da su tamo nevino ubijeni ljudi odneseni? Ne. Prijedor je nazalost, uz prisustvo malog broja povratnika, tesko leglo cetnistva. Sta me briga za njihove probleme, nek se zale Dodiku.
Cijela BiH uz Prijedorčanku Jelenu Topić
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/17457 ... Topic.html

:lool:
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 27 okt 2013 05:05

ABen je napisao/la:Cijela BiH uz Prijedorčanku Jelenu Topić
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/17457 ... Topic.html

:lool:
Najgore je kad to Bosnjaci rade. Sjecas se pocetkom godine kad su bili protesti za JMBG a u isto vrijeme su bili protesti u Banja Luci protiv gradnje u onom Picinom parku. E, tad su Brkan i Stukan govorili kako njih podrzavaju i u Banja Luci a nakon toga su im predstavnici nekog studentskog udruzenja tamo sve snove srusili i odrekli bilo kakve podrske njima. Cak su i rekli kako samo podrzavaju sumski entitet i da ih stvari u Sarajevu nezanimaju. Eto, naivni Bosnjak opet ispade budala.
“Podrška Jeleni Topić i za koju godinu bar zamjenica ministra kulture i obrazovanja. Jeco, svaka čast. Pozda iz Doboja!”, poručuje Goran Lazić.
:rofll: Jedino u cetnitetu neko ko suti zasluzuje ovakvu poziciju, jer cim pocne pricati sva mrznja i neljudskosti dodje do izrazaja.

Sto gubiti vrijeme na probleme nebitnih ljudi kad imas diskriminaciju nad povratnicima u tom istom entitetu.

e-din
Član

Post Postao/la e-din » 27 okt 2013 05:56

@bosni: pa zar nibe onaj lik (vodja neke studentske organizacije) na face tvu demantovao da je torekao.. Nego da su to ustvari lazljive medije izmislile?

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 27 okt 2013 06:29

e-din je napisao/la:@bosni: pa zar nibe onaj lik (vodja neke studentske organizacije) na face tvu demantovao da je torekao.. Nego da su to ustvari lazljive medije izmislile?
Ja se toga nesjecam. Mozda nisam vidio taj snimak. Neznam ni imena tog momka pa nemogu googlati.

Jeli imas taj video? ili vijesti oko toga?

enis1991
Član

Post Postao/la enis1991 » 27 okt 2013 06:49

Po prvi put u zivotu mi je bilo iznimno drago kada su studenti iz Banja Luke odbacili svaku saradnji sa onim demonstrantima ispred parlamenta.

Srbi makar imaju svoje ja , i nemaju potrebu da se nikome uvlace u guzicu. "Nasi " su se topili , dok im nisu saopstili gorku istinu.

Ja u svojim relativno cestim raspravama sa "ideoloskim bosancima " , istim dam samo jedan prijedlog da dokazu da Bosanstvo postoji na teritoriji čitave BiH ,a to je da odu sa zastavom BiH i da prosetaju Banja Lukom , Nevesinjem , Bijeljinom , Zapadnim Mostarom , Širokim pa da vide šta će se desiti.

Agron
Član

Post Postao/la Agron » 27 okt 2013 08:47

enis1991 je napisao/la:Po prvi put u zivotu mi je bilo iznimno drago kada su studenti iz Banja Luke odbacili svaku saradnji sa onim demonstrantima ispred parlamenta.

Srbi makar imaju svoje ja , i nemaju potrebu da se nikome uvlace u guzicu. "Nasi " su se topili , dok im nisu saopstili gorku istinu.

Ja u svojim relativno cestim raspravama sa "ideoloskim bosancima " , istim dam samo jedan prijedlog da dokazu da Bosanstvo postoji na teritoriji čitave BiH ,a to je da odu sa zastavom BiH i da prosetaju Banja Lukom , Nevesinjem , Bijeljinom , Zapadnim Mostarom , Širokim pa da vide šta će se desiti.
Nedavno je jedan francuski filozof rekao da je obilazeći poslijeratnu Bosnu sreo žrtvu spremniju da oprosti od zločinca da se izvini, tako tačno. :x
Bošnjak koji nije nacionalista nije ni Bošnjak!

Nama treba nacionalna a ne demokratska fronta!

ZV Keli
Član

Post Postao/la ZV Keli » 28 okt 2013 06:20

Popis i reklama na bosnjaci.net su napravili bum na nasem hajmo reci malom forumu. Zato smo svi sumnjicavi ali niko kao Noel, u svetom ratu razotkrivanja trolera i ubacenih elemenata :rocky:

Ovo sto amkos napisa, mislim da vec ako to hocemo onda volim Ummet a ne islamske zemlje, ali to je tek moje misljenje

Jihad je obaveza :mrgreen: :mrgreen:

:ljulja: :ljulja: :ljulja:

noel malcolm
Član

Re: Spomenik kralju Tvrtku u Sarajevu?

Post Postao/la noel malcolm » 30 okt 2013 14:04

U mene u komšije sin Tvrtko, a još ima i Mak i Kulin...

:gut:

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 30 okt 2013 14:22

Ima u Prijedoru kod jednog cigana Zagor i Blek.

Haj ovo nadmasi...
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 30 okt 2013 14:58

ABen je napisao/la:Ima u Prijedoru kod jednog cigana Zagor i Blek.

Haj ovo nadmasi...
Čitao sam i Zagora i Bleka, u originalnim izdanjima, a ne ovim reprintima :gut:

pamtim i zagorovog najboljeg prijatelja Čiku (Felipe kaetano lopez martinez i gonzales)

i Žalosnu sovu i Blafa....

A tek Alana Forda, najboljeg od svih stripova kojeg sam ikada čitao (Y)

Bosnjak
Član

Post Postao/la Bosnjak » 30 okt 2013 15:35

Haj ovo nadmasi...
Imaju kod nas braća Holivud i Holidej :rofll:

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 30 okt 2013 15:37

Haj ovo nadmasi...
hahahaha Abene aferim jesi me nasmio. :respekt: Ali ima jos jesce, mislim. Evo ovako, bio je Ramazan ja u birovu sjedio sa hodzom i prico jer sam u odboru i uvezi dzamie bajrama djecijih paketica i tako, znate vitre i zekat se placa pa dolazili ljudi da obave duznost. Sve je bilo uredu dok nisu cige dosle. A ja sjedim sa strane i posmatram situaciju vidim ovaj "jedan" gura ovog drugog da on prvi obavi poso uvezi vitara i zekata. Ja sam se zacudio sto ali par minuta kasnije sam sazno zasto je ovog guro da prije obavi. Kad je njegov pajdo obavio i on doso nared veli efendija: "izvoli".
Ja bih isto ovo da uplatim ko i ovaj.

Efendija u tim trenu nije gledo u njega nego ispunjavo uplatnice i tako ga
Efendija spustene glave upita za ime i prezime.

Ovaj tiho nesto nabrzake smrsi nisam ga ni ja razumio iako sam bio 1,5m od njega udaljen.
Efendija ga ponovo upita: za koga
Efendija idalje pognute glave ceka da ponovi ime i prezime.

Kad ovaj glasnije progovori: WINETU

Efendija poce pisati pa zastade i podize pogled na njega pa ga upita: Pobogu brate od kud ti to ime.

A cigo brze bolje : hodza nisam ga ja nadijevo da sam se ja pito drugo bih ime sebi nadio.

Ja sam se jedva suzdrzo samo sto nisam prokino. Ma to je bio sou to se treba doziviti. :mrgreen: :goofy: :rofll: :rofll: :rofll:
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 30 okt 2013 15:43

krhan je napisao/la:

Haj ovo nadmasi...
hahahaha Abene aferim jesi me nasmio. :respekt: Ali ima jos jesce, mislim. Evo ovako, bio je Ramazan ja u birovu sjedio sa hodzom i prico jer sam u odboru i uvezi dzamie bajrama djecijih paketica i tako, znate vitre i zekat se placa pa dolazili ljudi da obave duznost. Sve je bilo uredu dok nisu cige dosle. A ja sjedim sa strane i posmatram situaciju vidim ovaj "jedan" gura ovog drugog da on prvi obavi poso uvezi vitara i zekata. Ja sam se zacudio sto ali par minuta kasnije sam sazno zasto je ovog guro da prije obavi. Kad je njegov pajdo obavio i on doso nared veli efendija: "izvoli".
Ja bih isto ovo da uplatim ko i ovaj.

Efendija u tim trenu nije gledo u njega nego ispunjavo uplatnice i tako ga
Efendija spustene glave upita za ime i prezime.

Ovaj tiho nesto nabrzake smrsi nisam ga ni ja razumio iako sam bio 1,5m od njega udaljen.
Efendija ga ponovo upita: za koga
Efendija idalje pognute glave ceka da ponovi ime i prezime.

Kad ovaj glasnije progovori: WINETU

Efendija poce pisati pa zastade i podize pogled na njega pa ga upita: Pobogu brate od kud ti to ime.

A cigo brze bolje : hodza nisam ga ja nadijevo da sam se ja pito drugo bih ime sebi nadio.

Ja sam se jedva suzdrzo samo sto nisam prokino. Ma to je bio sou to se treba doziviti. :mrgreen: :goofy: :rofll: :rofll: :rofll:
:rofll: :rofll: :rofll: :rofll: WINETU
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 30 okt 2013 16:34

Trebo je dobiti ime Vinjeta, jer to ima neko znacenje na autoputu, a sta winetu znaci ?
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

e-din
Član

Post Postao/la e-din » 31 okt 2013 01:55

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 31 okt 2013 07:41

e-din je napisao/la:http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/fb ... g?ts=93246

@amkos: winetu je onaj indijanac poznati.. ima i filmova o tome..

http://www.youtube.com/watch?v=K4bEk0gX5Xw&noredirect=1
Aha, pa dobro roditelj odlučuje kako će mu se dijete zvati, jest nama smješno ali je tako..
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Odgovorite