Grci nisu pobijeili Francusku u finalu, ali jesu na putu do finala, tačnije u četvrtfinalu.amkos je napisao/la:Grci su pobjedili portugala 1:0, strijelac Haristeas. Kakav Zidan i Grcka ?
Svjetsko prvenstvo Brazil 2014
Re: Svjetsko prvenstvo Brazil 2014
[quote="amkos"
]Grci su pobjedili portugala 1:0, strijelac Haristeas. Kakav Zidan i Grcka ?[/quote]
25 Juni, Lissabon Francuska- Grcka= 0-1, u u finalu je Grcka pobjedila Portugal. A nebi ni bila u finalu da nije pobjedila Francusku, otud FRANCUSKA.
]Grci su pobjedili portugala 1:0, strijelac Haristeas. Kakav Zidan i Grcka ?[/quote]
25 Juni, Lissabon Francuska- Grcka= 0-1, u u finalu je Grcka pobjedila Portugal. A nebi ni bila u finalu da nije pobjedila Francusku, otud FRANCUSKA.
Aha, kontam da si stavio da je grcka u finalu dobila francuze pa sam se zamislio..
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Biće dobra ova prijateljska protiv Argentine da se vidi naša stvarna snaga.Izgleda da će igrati u najjačem sastavu.
Golmani: Sergio Romero (Monaco), Mariano Andujar (Catania)
Odbrana: Facundo Roncaglia (Fiorentina), Pablo Zabaleta (Manchester City), Federico Fernandez (Napoli), Ezequiel Garay (Benfica), Marcos Rojo (Sporting Lisbon), Hugo Campagnaro (Inter Milan), Jose Basanta (Monterrey), Nicolas Otamendi (Porto), Lucas Orban (Bordeaux).
Vezni igrači: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Ever Banega (Valencia), Ricardo Alvarez (Inter Milan), Angel di Maria (Real Madrid), Erik Lamela (Tottenham Hotspur).
Napadači: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Napoli), Sergio Aguero (Manchester City), Rodrigo Palacio (Inter Milan), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain).
Odbrana: Facundo Roncaglia (Fiorentina), Pablo Zabaleta (Manchester City), Federico Fernandez (Napoli), Ezequiel Garay (Benfica), Marcos Rojo (Sporting Lisbon), Hugo Campagnaro (Inter Milan), Jose Basanta (Monterrey), Nicolas Otamendi (Porto), Lucas Orban (Bordeaux).
Vezni igrači: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Ever Banega (Valencia), Ricardo Alvarez (Inter Milan), Angel di Maria (Real Madrid), Erik Lamela (Tottenham Hotspur).
Napadači: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Napoli), Sergio Aguero (Manchester City), Rodrigo Palacio (Inter Milan), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain).
- noel malcolm
- Član
Utakmica sa Argentinom ujutro u 1,30 ,
nema šanse da se u Bosni gleda u ta doba...
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
Eh sad, kako ko. Ako sam gled'o protiv Meksika u 3 mogu vala i ovo.noel malcolm je napisao/la:Utakmica sa Argentinom ujutro u 1,30 ,
Super.Pravi timingnoel malcolm je napisao/la:Utakmica sa Argentinom ujutro u 1,30 ,
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
- noel malcolm
- Član
Jack je napisao/la:Super.Pravi timingnoel malcolm je napisao/la:Utakmica sa Argentinom ujutro u 1,30 ,
heheeehe kako kome
ja ću tada uveliko
a ti ćeš
Ima tema prijateljske
Cekati 6 Decembar i samo da nam ne bude preteska grupa.S svim mozemo igrati
Iako ne bih volio Spaniju, Brazil.Njemacku i Argentinu u grupi
Ovo ostalo nam pase, radije bih Italijane nego Njemce
Cekati 6 Decembar i samo da nam ne bude preteska grupa.S svim mozemo igrati
Iako ne bih volio Spaniju, Brazil.Njemacku i Argentinu u grupi
Ovo ostalo nam pase, radije bih Italijane nego Njemce

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
nacuo sam da panini izbacuje one svoje albume za slicice u aprilu 2014 tek.
ko zna, mozda do tad imadnemo i nove dresove. jedva cekam april. odlucio sam ovaj put skupljati slicice i lijepiti ih u album kao prije jedno 18 godina kad sam to radio.
i onda cu uzeti stranicu sa nasim zmajevima i uramiti je aBd
ko zna, mozda do tad imadnemo i nove dresove. jedva cekam april. odlucio sam ovaj put skupljati slicice i lijepiti ih u album kao prije jedno 18 godina kad sam to radio.
Ja sam trebao da ih kontaktiram da naprave album popis 2013.I to bi bila zabava ispunitie-din je napisao/la:nacuo sam da panini izbacuje one svoje albume za slicice u aprilu 2014 tek.
Da
Ceka se 6 Decembar i izvlacenje grupa za Svjetsko prvenstvo.Onda imaju sve do kraja Marta, pripreme
I tek bas u Aprilu taj album bude

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
pa da.
barazi na raznim kontinentima se zavrsavaju uskoro i grupe se izvlace 6. decembra. tako da im ostaje fakat dugo vremena do aprila ma da su kvalifikovani timovi vec poznati.
ali mislim da cekaju tako duge jer moraju od svih saveza da nabave slike (sumnjam da panini hoda po svijetu i slika reprezentativce). a ti timovi se naravno slikaju sto kasnije jer se vecina kadrova dosta izmjeni do marta. a osim toga timovi cesto mjenjaju sponzore i izgled dresova..
tako da valja cekati do aprila
nema druge
inace sredinom februara je i izvlacenje grupa za evropsko prvenstvo 2016!
barazi na raznim kontinentima se zavrsavaju uskoro i grupe se izvlace 6. decembra. tako da im ostaje fakat dugo vremena do aprila ma da su kvalifikovani timovi vec poznati.
ali mislim da cekaju tako duge jer moraju od svih saveza da nabave slike (sumnjam da panini hoda po svijetu i slika reprezentativce). a ti timovi se naravno slikaju sto kasnije jer se vecina kadrova dosta izmjeni do marta. a osim toga timovi cesto mjenjaju sponzore i izgled dresova..
tako da valja cekati do aprila
inace sredinom februara je i izvlacenje grupa za evropsko prvenstvo 2016!
Prvi put mi smo dobili neke vece pare od Uefe.Sad bi i miljarderi ulagali u nas fudbal.Kao onaj Vinsent Tan za Fk Sarajevo.I imamo sansu da igracki kadar poboljsamo s jos par dobrih potencijala
To, kao i cinjenica da dobijamo nove dresove, da imamo sve vise i vise sponzora, da smo ustanovili prvi put i projekte u djaspori, medju talentima.Kao i najvazniju cinjenicu da vise nismo na razini Albanije i Makedonije
Prvi put smo usli na to jedno veliko takmicenje.I to je vazno
http://www.transfermarkt.com/en/bosnien ... _3446.html
Gledam malo sad nas tim.Pjanic je do prije par dana imao vrijednost od 14 000 000 Eura a sad mu je vrijednost 18 000 000 Eura..U Brazilu nas tim moze masovno da raste
Begovic ima potencijal za 15 000 000-20 000 000 Eura.Sad je tek 7 000 000, ali vjerujem da ce mu cijena porasti
Hajrovic s 3 000 000 na makar 6 000 000 Eura, i to ubrzo
Kolasinac s 2 750 000 Eura, na makar 5 000 000
Bicakcic s 2 200 000 na preko 4 000 000 Eura
Vjerujem da nije tako crno
Iako bi morali pokusati jos jednom s Hrgotom
Znaci do Brazila bi imali 5 igraca s preko 10 000 000 Eura ili malo poslije
Begovic, Dzeko, Lulic, Ibisevic i Pjanic
Hajrovic ima potencijal, i zavrsit ce u boljem klubu.I vjerujem da je mnogo bolji talent od Salihovica
Salihovic je propao, ali on makar i igra nesto u Hoffenheimu.Moze se reci da smo izgubili sigurno Stevanovica
Pogledati jos Prcica da ubacimo umjesto njega
Definitivno nam je golman slabo procjenjen, jer Begovic je medju top 10 svjetskih golmana, ali haj
To, kao i cinjenica da dobijamo nove dresove, da imamo sve vise i vise sponzora, da smo ustanovili prvi put i projekte u djaspori, medju talentima.Kao i najvazniju cinjenicu da vise nismo na razini Albanije i Makedonije
Prvi put smo usli na to jedno veliko takmicenje.I to je vazno
http://www.transfermarkt.com/en/bosnien ... _3446.html
Gledam malo sad nas tim.Pjanic je do prije par dana imao vrijednost od 14 000 000 Eura a sad mu je vrijednost 18 000 000 Eura..U Brazilu nas tim moze masovno da raste
Begovic ima potencijal za 15 000 000-20 000 000 Eura.Sad je tek 7 000 000, ali vjerujem da ce mu cijena porasti
Hajrovic s 3 000 000 na makar 6 000 000 Eura, i to ubrzo
Kolasinac s 2 750 000 Eura, na makar 5 000 000
Bicakcic s 2 200 000 na preko 4 000 000 Eura
Vjerujem da nije tako crno
Iako bi morali pokusati jos jednom s Hrgotom
Znaci do Brazila bi imali 5 igraca s preko 10 000 000 Eura ili malo poslije
Begovic, Dzeko, Lulic, Ibisevic i Pjanic
Hajrovic ima potencijal, i zavrsit ce u boljem klubu.I vjerujem da je mnogo bolji talent od Salihovica
Salihovic je propao, ali on makar i igra nesto u Hoffenheimu.Moze se reci da smo izgubili sigurno Stevanovica
Pogledati jos Prcica da ubacimo umjesto njega
Definitivno nam je golman slabo procjenjen, jer Begovic je medju top 10 svjetskih golmana, ali haj

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
- noel malcolm
- Član
NIšta ne uspijeva tako dobro kao uspjeh,
očekujem dalji rast interesa za BiH nogometom i nogometašima,
kao i dodatna inostrana ulaganja u naš nogomet i nove međunarodne transfere naših nogometaša.

očekujem dalji rast interesa za BiH nogometom i nogometašima,
kao i dodatna inostrana ulaganja u naš nogomet i nove međunarodne transfere naših nogometaša.
KASNO JE UTAKMICAnoel malcolm je napisao/la:Utakmica sa Argentinom ujutro u 1,30 ,
DA NAM HOČE BITI U GRUPI ISLANDJack je napisao/la:Ko to dosao.Ko to dosao.U zemlju Sambe i jos sta ali ne smijem preko neta da kazem
![]()
Da i mi vidimo Svjetsko
Dajte nam Engleze ili Talijane.Holandija ili Spanija ne dolazi u obzir.Previse puta smo igrali s njima.A mozete nam i Francuze dati.Ako prodju baraz
Inače, utakmica je u pola 3, ne u pola 2.
Ma da je u 5 tekma ja je gledam, ovi momci zaslužuju da se ne spava nikako zbog njih, koliko su samo sreće donijeli.

Bilo bi dobro iskoristiti ovaj zamajac pa preurediti, i izgraditi još jednu tribinu iznad postojećih u Zenici, na B.Polju, da bude stadion za oko 30.000 navijača ili više.