Prije par godina,kad je forum i portal srusen od cetnika.Imao sam hakiranje,vrijedjanje,psovanje i uobicajeno.Jos sam poslao ondasnjoj ''Sipi'' sve copy+paste prijetnje.Ali rekli su da nisu zaduzeni za to,iako pola tih je cetnika pisalo iz Bosne
Pa kad su uhapsili onog momka Abedina.Ja sam prvi dosao,rekao tuziocu i advokatu da je moj forum,moj portal,da Abedin nije nista kriv.Da sam ja sve kriv.No,el fatih je lijepo otisao.Valjda mu je hanuma rekla da se ne zamjera i pobjegao je.Fakat,kao da je to tesko Fbi i ostalim da me uhapse.Ili cetniku da me sredi.Malo sam vise krupan,malo sam napola lud,jeste tesko da me ufate
Mi nemamo nikakvog cilja.Da se ne zamjeraju cetnicima.Usute kao Abedin ili drugi.Jack pak je vise puta pomogao ljudima,ali ko je Jacku rekao ovo i ono,ili da mu pomogne toliko.Niko.Rekao sam ovom covjeku da me prestane zajebavati i vrati mi knjige.Dao sam mu 2 mjeseca fazona da mi skenira knjige.Prodje 4 i po.I sta je uradio
Ne,dragi Amkose.Dijaspora je kriva sto nemas Bosanskog jezika u Kotorskom.Dijaspora je kriva sto imas vise Prijedorskih Bosnjaka haman mrtvih nego zivih u Prijedoru.Dijaspora obavezno zakuhava poput Jacka iz Amerike,jer eto.Fakat se Jack boji Sipe.
Dijaspora je kriva,jer eto kad neki Bosnjak na facebook kaze nesto.Ocekuj da ti neko ureze krst na tijelo.Ocekuj da ti iz Sarajeva glupi i smuseni dvicaros Bakir izvinjava se.Dijaspora je kriva jer eto mi nismo dali dan zalosti za genocidnim policajcem ubijenim u Zvorniku.
Dijaspora je kriva.Najbolje vam je da ogradite tor oko Sarajeva za vas sviju koji ne zelite ratovati.Da nam lijepo kazete svima iz Sumske ovdje da se dzaba borimo.I da se vi lijepo angazujte za vase Sarajevske prilike,poput pasa lutalica i kad cete posten tramvaj naci da radi.,I koje godine ce Gras proraditi
Do tad ostavite na miru da cetnici pobiju i pokolju ono malo povratnika.Naguzite se lijepo Dodiku i Ivanicu i stalno pjevajte kako ste za suzivot.Obavezno dijasporu okrivite jer ona je kriva za sve.Eno vam kiksov forum.Te,lijepo spominjete to nakaradno ime sumske sto vise po medijima.Za 30 godina kad drzava bude 2/3 manja a za 50 godina od tog datuma ne bude Bosnjaka ni u SARAJEVSKOM PASALUKU
Dijaspora nece biti kriva,jer ste odavno odjebali bas tu istu dijasporu
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom

samo sirnica